Canım dinde eksiği var demek.Biz geçen yıl geldik ,okulda din öğretmeni yoktu.2.dönem geldi.Okul kapandıBu yılda derslerde aktif bana çok müsade etmiyor.Karıştırmıyor beyefendi Ondan yazılı düşük oldu.Ama ne bileyim diğer notlara bakıp bir puan verseydi
Yani vermesi lazım tam not.
Ay bizde resim ile müziğe aynı ogretmen giriyor her derste bizim notları kaybediyor .delircektim gösteriyoruz not veriyor öbür ders sen gostermemisin diyor oğlumda öğretmenim ben gösterdim bu notu verdiniz diyor yok bulamiyir sonra buluyor tamam diyor diğer ders yine aynısını diyor .
Müzikte de sen olmamissin sözlü diyor oldum ogretmenim şunu verdiniz diyor tekrar arıyor yok diyor sonra tekrar ders sonunda he tamam sana vermişim.
Çocuğumun notlarını sürekli kaybetti neyse ki sagsalim girebilmis vallahi rahatladım artık
Canım dinde eksiği var demek.Biz geçen yıl geldik ,okulda din öğretmeni yoktu.2.dönem geldi.Okul kapandıBu yılda derslerde aktif bana çok müsade etmiyor.Karıştırmıyor beyefendi Ondan yazılı düşük oldu.Ama ne bileyim diğer notlara bakıp bir puan verseydi