En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Hadiyaaa ay yok yok valla kuzum benim ya kiyamam ne olacak peki insallah en kısa sürede bunların hepsi geçer inşallah Rabbim sifasinida versin
Ne gerekiyorsa yapılsın bir an önce kuzum ,Rabbim sağlığımızı elimizden almasın.

Ne oluyor, kötü birşey mi oldu

O kadar çaresizim ki herşeyi deniyorum iltihap çıktığı içinde babam ısırgan kürü önerdi şimdi onu da yapıyorum bir yandan :/
Kuzum ebegümeci diye bir ot var ben sürekli kaynatıyorum iltihaba falan iyi geliyomus sen bir araştır bir dene onu olurmu.

Kuzum ebegümeci diye bir ot var ben sürekli kaynatıyorum iltihaba falan iyi geliyomus sen bir araştır bir dene onu olurmu.
Biliyorum canim bahçede çok var ondan da babam ısırgan otunu ayak eklem ağrıları için içmiş iyi gelmiş bende deniyorum bir resmen böyle şeylerle karnım doyuyor bu ara sabah akşam colajen tablet bitki çayı derken kafam döndü cok sağol ama

Olsun kuzum napcaz alternatif tıp bunlar insallah faydasinida görürsün . Bişey duyarsam falan su iyi geliyo gibi aklımda olsun yazarım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…