• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Olmazmı okadar çok panik biriyimki anlatamam özellikle misafir geldiğinde ama şükür hep işlerim yolunda gitmiştir 😂
Benim oğlum ders günü birakiyor ödevini bak yarın 2.30 da derse girecek ödev yapmadı beni 6 da uyandır diyor 😁

Halbuki uarim saatte bitiriyor ama öyle kurtlu ki iki kelam yazıp 3-4 km dolaniyor evin iconde 😁

Benim oğlum ders günü birakiyor ödevini bak yarın 2.30 da derse girecek ödev yapmadı beni 6 da uyandır diyor 😁

Halbuki uarim saatte bitiriyor ama öyle kurtlu ki iki kelam yazıp 3-4 km dolaniyor evin iconde 😁
Bana misafir gelse mümkün değil o gece uyumam yada bir yere gidicem kafamda kurarım kurarım sonra uykusuz dolanırım 😂

Yaaaa bu bizim özelliğimiz mi🤣Ben terör estiriyorum resmen🤣Hiçte sorun yapamadım 🤷🏼‍♀️
Abla cidden hep öyleyim 🤣 hatta öyleki kendi kendime totem yapıyorum yine çok panik olursam herşeyi hallederim derim :KK70: bide ben asla kimsenin işime karışmasını istemem herşeyi kendim yapıcam 😂

Yani yapınca en iyisini yaparız:süslü:
Önceden sınıf birincisi olamıyordu hep ikiydi birinci olan çocuk başka okula gitti pandemiden önce

Hep diyor ki ben yaparım ben bilirim birinci artık benim 🤪

Halbuki sınıfa başka çocuklarda geldi biri ile başabaş gidiyorlar ama ona göre sadece o önce :D

Back
X