• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun kuzum, çok zor çekmesi. Hep kendimize yspiyoruz işte, hasta ediyoruz kendimizi. Kimin umrunda halbuki 🙈
Kıyamam canım benim allah şifa versin nasıldır bilmiyorum ama hastalık bu elbet zordur 🙁 en çokta ona üzülüyorum ama vaz geçmiyorum huyumdan 🤷‍♀️

Kıyamam canım benim allah şifa versin nasıldır bilmiyorum ama hastalık bu elbet zordur 🙁 en çokta ona üzülüyorum ama vaz geçmiyorum huyumdan 🤷‍♀️
Ilaclar sağolsun canım alıyorsun depresanı yaşıyorsun 🙈 bu ıçten gelen bişey kendini değiştiremiyorsun ki, fazla duygusal olmamamız lazım bebişim 😕

Sırtımdaki bıçakları sayamaz oldum artık Allah’ım. 🥺🥺🥺 Nevreste Nevreste Evva Evva ASSOSyal ASSOSyal @Elif Eylul yasminsay yasminsay şu an aklıma gelenler. @kukrim27 ile @Calcifer arada gömüyor. Sanırım beni tek seven @HanimKelesimiGetir (arada terlik fırlatıyor ama) ile @Jenna16 🥺. @HAbibte anca ağına düşürsün. @-cantanem- ile @Blue_Perii hiç vurmadı Allah’tan 🥺
Yok artık, konunun ne olduğunu bile bilmiyorum. Ve dahil ediliyorum. Ben daha ne edeyim 👀
Konuşmayacağım 🤐

Back
X