Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hemen özet geceyim miniki kahve topigindeyiz sende gelsene yazmış. Bende beni çağıran yok tabi diye alıntı yaptım mesajını, sen yoktun demiş. Dil çıkardım sonra menümü görmek istemez misin dedi, buraya da etiket yaptı işte sonra biliyorsunuz zaten
Saf değiliz canım hiç birimiz, anladık ama etiketleyip, gözümüze sokup, sonra laf ettiniz oluyor ona kızıyorum.
Ki, bu sırtıma hançer sapladılar denmiş, ne için dedi hiç bilmiyorum
Ne oluyorsa biz yokken yazıyor, sonra alındılar, trip attılar oluyor
Yine oturmuş da senaryo mu kurmuş, ben hiçbir şey anlamadım bu işten. Gece yemek ısmarlamış, onun dekontunu atmış. Çok sordunuz alın der gibi
Ben burada bile değildim
Hemen özet geceyim miniki kahve topigindeyiz sende gelsene yazmış. Bende beni çağıran yok tabi diye alıntı yaptım mesajını, sen yoktun demiş. Dil çıkardım sonra menümü görmek istemez misin dedi, buraya da etiket yaptı işte sonra biliyorsunuz zaten