• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Aynen aradaolur böyle ekşınlar:))
Abla 2hafta once yeterince sinir bozucu seyler yasadik takimda üzülduk herkes birbirine girdi buraya gelipte kimseyle busekilde olmak sinirimi bozar cunku herkesi cok seviyorum😍
alsem alsem Zaten şaka yaptigini biliyoruz hepimiz bugun oda okusun gulsun diye yaptik herkes mutlu olsun lutfen:KK68:

Abla 2hafta once yeterince sinir bozuncu seyler yasadik takimda üzülduk herkes birbirine girdi buraya gelipte kimseyle busekilde olmak sinirimi bozar cunku herkesi cok seviyorum😍
alsem alsem Zaten şaka yaptigini biliyoruz hepimiz bugun oda okusun gulsun diye yaptik herkes mutlu olsun lutfen:KK68:
Takımda ne oldu öyle.

Ablaa perinin terliğini at şunun kafasina:KK53:
alsem alsem sana diyom gel hemen buraya yoksa terlik gelecek ona göre

IMG_20210113_104135.webp

Abla gereksiz insanlar vardi 3tane cikinca herkes rahat etti birbirine kattilar ve gittiler iste simdi herkes mutlu🤗
Hwr yerde var bu insanlardan maalesef.

Yıllarca asker eşleri topiğinde binlerce mesaj yazdım çok güzel gidiyordu herşey.
Dediğin gibi 2-3 tane gereksiz kişi geldi saçma sapan mesajlar yazdılar resmen hakaret vari konuştular.
Sen misin bunu yapan verilecek en güzel cevap oradan ayrılmak oldu,kendilerine ne oldu dersen yok oldular onlarda.

Hwr yerde var bu insanlardan maalesef.

Yıllarca asker eşleri topiğinde binlerce mesaj yazdım çok güzel gidiyordu herşey.
Dediğin gibi 2-3 tane gereksiz kişi geldi saçma sapan mesajlar yazdılar resmen hakaret vari konuştular.
Sen misin bunu yapan verilecek en güzel cevap oradan ayrılmak oldu,kendilerine ne oldu dersen yok oldular onlarda.
Evet abla cok gereksizler gercekten 😏

Back
X