Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abla 2hafta once yeterince sinir bozucu seyler yasadik takimda üzülduk herkes birbirine girdi buraya gelipte kimseyle busekilde olmak sinirimi bozar cunku herkesi cok seviyorum alsem
Zaten şaka yaptigini biliyoruz hepimiz bugun oda okusun gulsun diye yaptik herkes mutlu olsun lutfen
Abla 2hafta once yeterince sinir bozuncu seyler yasadik takimda üzülduk herkes birbirine girdi buraya gelipte kimseyle busekilde olmak sinirimi bozar cunku herkesi cok seviyorum alsem
Zaten şaka yaptigini biliyoruz hepimiz bugun oda okusun gulsun diye yaptik herkes mutlu olsun lutfen
Yıllarca asker eşleri topiğinde binlerce mesaj yazdım çok güzel gidiyordu herşey.
Dediğin gibi 2-3 tane gereksiz kişi geldi saçma sapan mesajlar yazdılar resmen hakaret vari konuştular.
Sen misin bunu yapan verilecek en güzel cevap oradan ayrılmak oldu,kendilerine ne oldu dersen yok oldular onlarda.
Yıllarca asker eşleri topiğinde binlerce mesaj yazdım çok güzel gidiyordu herşey.
Dediğin gibi 2-3 tane gereksiz kişi geldi saçma sapan mesajlar yazdılar resmen hakaret vari konuştular.
Sen misin bunu yapan verilecek en güzel cevap oradan ayrılmak oldu,kendilerine ne oldu dersen yok oldular onlarda.