• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın göremeyince seni merak ettim :KK200:

Bunun şöle daha ağırı varmı bdv'de lazım oluyor bunlar uçmaz havada:KK53::KK53: işimi görür buda köşede kenarda dursun.
Sağol Ablam iyi olmaya çalışıyorum :))
Bugün emar sonucum çıkmış anladığım kadarıyla menisküs pert :KK53:

İyi ol yeterki minnoşum,doktor görmedi mi sonuçları yoksa çok geçmiş olsun dikkat etmen lazım .
Pazartesi emar i isteyene doktor görecek Grande 2 ye kadar fizik tedavi gerekiyormuş ameliyat dene ihtimali yüksek sanırım sonuçlara göre anladığım kadarıyla diyorum

Ameliyat iicn yas kilo ve yirtigin konumu önemliymiş yarınki doktora da soracağım bakalım ne diyecek onun oyrumunu da almak iyi olacak

Pazartesi emar i isteyene doktor görecek Grande 2 ye kadar fizik tedavi gerekiyormuş ameliyat dene ihtimali yüksek sanırım sonuçlara göre anladığım kadarıyla diyorum

Ameliyat iicn yas kilo ve yirtigin konumu önemliymiş yarınki doktora da soracağım bakalım ne diyecek onun oyrumunu da almak iyi olacak
Umarım ameliyata gerek kalmadan düzelme olurda sende daha iyi olursun.
Ameliyat için bınlar önemli kriterler zaten onuda doktor zaten anlatır sanada.

Umarım ameliyata gerek kalmadan düzelme olurda sende daha iyi olursun.
Ameliyat için bınlar önemli kriterler zaten onuda doktor zaten anlatır sanada.
Abla doktor anlatacak bir yapıda değil 😬 çok ters biri ama herkes işinin ehli diyor inşallah öyle olur ama zor çünkü her seviye dejenerasyon var maalesef:/

Abla doktor anlatacak bir yapıda değil 😬 çok ters biri ama herkes işinin ehli diyor inşallah öyle olur ama zor çünkü her seviye dejenerasyon var maalesef:/
Ne olursa olsun şayet ameliyat durumu olursa bunu sana detaylı anlatmak zorunda onun görevi bu çünkü.

Ne olursa olsun şayet ameliyat durumu olursa bunu sana detaylı anlatmak zorunda onun görevi bu çünkü.
Şu aşamada hemen yapamaz zaten kemik iliğinde ödem ve iltihap da çıktı sanırım o da ankilozan a bağlı :/

Asabım bozuldu, lodosta atölyemin bacası yıkılmış. İçeriyi su basmış👀 hava buz gibi, kayınpederle uğraşıyoruz. Sobayı yakıp çıkacağız birazdan inşallah :bicak:
Çok geçmiş olsun canım 😔

Çok geçmiş olsun canım sana da 😔

Back
X