Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Minnak ve yasmin, ikinize de geçmiş olsun bacılar. Miniğim bende de bi dizde hem menisküs hem sıvı toplanması var. Öbür dizde sadece menisküs var. Çok uzun ayakta kalmadıktan sonra bi ağrı yapmıyor. Benim de 2. Derece mi neydi hatırlamıyorum şimdi. Hemen enseyi karartma
Minnak ve yasmin, ikinize de geçmiş olsun bacılar. Miniğim bende de bi dizde hem menisküs hem sıvı toplanması var. Öbür dizde sadece menisküs var. Çok uzun ayakta kalmadıktan sonra bi ağrı yapmıyor. Benim de 2. Derece mi neydi hatırlamıyorum şimdi. Hemen enseyi karartma