• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Minnak ve yasmin, ikinize de geçmiş olsun bacılar. Miniğim bende de bi dizde hem menisküs hem sıvı toplanması var. Öbür dizde sadece menisküs var. Çok uzun ayakta kalmadıktan sonra bi ağrı yapmıyor. Benim de 2. Derece mi neydi hatırlamıyorum şimdi. Hemen enseyi karartma ☺️

Minnak ve yasmin, ikinize de geçmiş olsun bacılar. Miniğim bende de bi dizde hem menisküs hem sıvı toplanması var. Öbür dizde sadece menisküs var. Çok uzun ayakta kalmadıktan sonra bi ağrı yapmıyor. Benim de 2. Derece mi neydi hatırlamıyorum şimdi. Hemen enseyi karartma ☺️
Sağolasın canım benim 🤗🎈

Şu aşamada hemen yapamaz zaten kemik iliğinde ödem ve iltihap da çıktı sanırım o da ankilozan a bağlı :/
Ödem ve iltihap geçmeden yapılmaz zaten ameliyatta,doktor ne diyecek bakalım haber ver yine bize olurmu :KK60:
Aynen ablacım, şükür kayınpeder üst kattan bacayı farketmiş.🤗🎈

sağolasın canım benim 🤗🎈

Sağolasın canım benim 🤗🎈
Hallettiniz demi işleri bununla geçmiş olsun yasocum :KK200:
Hafif hafif yagıs cok guzel ya özlemişiz değil mi :süslü:
Aynen bide su sıkıntısı olacaktı yoksa.
Sanada çok geçmiş olsun alsemcim :KK60:

Ödem ve iltihap geçmeden yapılmaz zaten ameliyatta,doktor ne diyecek bakalım haber ver yine bize olurmu :KK60:

Hallettiniz demi işleri bununla geçmiş olsun yasocum :KK200:

Aynen bide su sıkıntısı olacaktı yoksa.

Sanada çok geçmiş olsun alsemcim :KK60:
Teşekkürler Ablam ❤️

Evva cim kosturuyoum canım işte ev işleri dersler ödevler ,şimdi bir boşluk oldu kahve yaptım bakiniyorum kuzum 😍 sen nasılsın canım benim 😘💓
Afiyet olsun canım 😍 işler bitmiyor allah iyilik versin ❤ şükür bende iyiyim işleri halledip geldim bende 💋😘

Back
X