• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Su iç aşkom🤗Kesmezse süt,yoğurt🤗
Kalkamam ki ortanca üstüme yattı kitap okuyor 😂öbürü yanımda tahtaya resim çiziyor uykudan eser yok 😂rehin alındım.
Kızım bütün harfleri öğrendi bu arada teyzesi durmadan şimdi okuyor bana 🤭🤭.okumasi bitince hadi anne çıkarma sor toplama sor bütün akşam böyle 😆

Kalkamam ki ortanca üstüme yattı kitap okuyor 😂öbürü yanımda tahtaya resim çiziyor uykudan eser yok 😂rehin alındım.
Kızım bütün harfleri öğrendi bu arada teyzesi durmadan şimdi okuyor bana 🤭🤭.okumasi bitince hadi anne çıkarma sor toplama sor bütün akşam böyle 😆
Maşaallah canım😍💖Bu hevesi hiç bitmesin hep olsun inşaallah🤗♥️
En küçük ne durumda🤗

Niye açmadın hakketen 😎
Kız eşim işten çıkar çıkmaz kızın dışı için dişçiye gittik akşam gelin demiş ansızın bugün ,normalde yarın gidecektik öyle olunca hatta daha yemeden falan gelir gelmez hazırlanıp çıktık . Anca yapıp hemen çektim sonrada teli elime pek almadım gelince yemek o bu derken.

iyidir ne olsun
Online derslerde takılıyorum bu ara😅
Yeniden öğrenci oldum çocuklarıma eşlik ediyorum.
Depresyonlara girip girip çıkıyorum 😊

sen nasılsın?
Nasıl gidiyor yarışmalar?
Allah kolaylık versin canım 💖🤩inan hepimiz canlı derslerle boğuşuyoruz🤭
İyiyim çok şükür 🤗İyi gidiyoruz.Önümüzdeki ay Pınar beyaz yapacağız🤩

Kız eşim işten çıkar çıkmaz kızın dışı için dişçiye gittik akşam gelin demiş ansızın bugün ,normalde yarın gidecektik öyle olunca hatta daha yemeden falan gelir gelmez hazırlanıp çıktık . Anca yapıp hemen çektim sonrada teli elime pek almadım gelince yemek o bu derken.
Acelesi yok takılıyorum,yarın uygun zamanda açarsın🤩

Back
X