• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Kız eşim işten çıkar çıkmaz kızın dışı için dişçiye gittik akşam gelin demiş ansızın bugün ,normalde yarın gidecektik öyle olunca hatta daha yemeden falan gelir gelmez hazırlanıp çıktık . Anca yapıp hemen çektim sonrada teli elime pek almadım gelince yemek o bu derken.
Nesi var cimcimenin

Kız eşim işten çıkar çıkmaz kızın dışı için dişçiye gittik akşam gelin demiş ansızın bugün ,normalde yarın gidecektik öyle olunca hatta daha yemeden falan gelir gelmez hazırlanıp çıktık . Anca yapıp hemen çektim sonrada teli elime pek almadım gelince yemek o bu derken.
Yaa sana kıyamam 🤩🍒😘

Küçük çok şanslı canım🤭Oda bayağı bir şey kapmıştır🤗🤩
Evet evet dinliyorum onları mutfaktan falan çok güzel oynuyorlar bu sene 😀.
Ortancada hep öyleydi abisi mesela şiir ezberlerken hemen o da ezberlerdi duyduğu ile.
Geçen gün yine oğlanın dinden sözlüsü vardı sesli çalıştı kızların ikiside bu sefer ezberlemiş duayı 🤭🤭🤭.
Oğlanın öğretmene çektim attım bayıldı 😆

Evet evet dinliyorum onları mutfaktan falan çok güzel oynuyorlar bu sene 😀.
Ortancada hep öyleydi abisi mesela şiir ezberlerken hemen o da ezberlerdi duyduğu ile.
Geçen gün yine oğlanın dinden sözlüsü vardı sesli çalıştı kızların ikiside bu sefer ezberlemiş duayı 🤭🤭🤭.
Oğlanın öğretmene çektim attım bayıldı 😆
Oyy masallah sübhanallah ❤️🥰

Back
X