• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
ayy hay allah yaa o agrıların kronık gıbı sureklı olması romatızmal olabılırmı nevos gıtsen mı bı doktora acaba ya gercı vırus var bu seferde, inşallah gecer sıcak tutmaya calısıyosundur dımı
Bazi diz agrilari sicagida sevmez buz sever ben onlardan biriyim mesela

akıllı bıdık senı bende 2. ünv kapsamında siyaset bilimi ve amu yon okuyorum bu haftasonu degıl diğer haftasonu benımde sınavım var ama ben calısmıyorum mesela hıc cunkuuu özet kısımları varya onları okuyorum sadece :21::21:
He ben de işime yarar belki diye okuyorum yoksa aslında edebiyat öğretmeniyim 😂 gerçi 2 yıllık okuyorum ben ama bakalım 😅 ben de özetlerini çıkardım, önüme de PC’den konuları açtım. Özetlerde eksik kısımları üniteden dolduruyorum. Vizeler çok zordu 😱

ayy hay allah yaa o agrıların kronık gıbı sureklı olması romatızmal olabılırmı nevos gıtsen mı bı doktora acaba ya gercı vırus var bu seferde, inşallah gecer sıcak tutmaya calısıyosundur dımı
Covid sonrası romatizma olabiliyormuş🤷🏼‍♀️Yürümeme engel olmasında😏
Sağol canım😍Sıcak su torbası ile kanka oldum😂

He ben de işime yarar belki diye okuyorum yoksa aslında edebiyat öğretmeniyim 😂 gerçi 2 yıllık okuyorum ben ama bakalım 😅 ben de özetlerini çıkardım, önüme de PC’den konuları açtım. Özetlerde eksik kısımları üniteden dolduruyorum. Vizeler çok zordu 😱
Finaller daha zordu ya😏

Covid sonrası romatizma olabiliyormuş🤷🏼‍♀️Yürümeme engel olmasında😏
Sağol canım😍Sıcak su torbası ile kanka oldum😂
iyi bari seninki sıcagı sevmıs agrın demekkı ınsallah bıan once gecer nevom rabbım şifa versin, işte covıd etkileri nerden nereye dımı lanet sey :skandal:

Back
X