• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Bi test yapaydın kuzum o_O
Canım gebelik dün yaptım da negatif zaten kanamam başlamaya çalışıyor

Aa hadi ya nesi var alsem alsem geçmiş olsun canım 😘

alsem alsem ayşecan gelince hemen yaz ,merak ettik seni 🙈🙏

alsem alsem kuzum ne oldu sana öyle çok geçmiş olsun iyisin şimdi demi :KK60::KK74:

Ayşe geçmiş olsun. Şuan nasılsın?

Sağ ol Kızlar. Şimdi iyiyim. Akşam çok kötüydüm. İstifra da edemedim. Öğürüp durdum sadece. Son 1-2 aydır adet olacağım zaman mide bulantım oluyor ama akşamki bambaşka bi şeydi. Allahtan uykum vardı da yatıp uyudum. Gece de arada kalktım ama yok istifra edemedim 🤷🏻‍♀️

Sağ ol Kızlar. Şimdi iyiyim. Akşam çok kötüydüm. İstifra da edemedim. Öğürüp durdum sadece. Son 1-2 aydır adet olacağım zaman mide bulantım oluyor ama akşamki bambaşka bi şeydi. Allahtan uykum vardı da yatıp uyudum. Gece de arada kalktım ama yok istifra edemedim 🤷🏻‍♀️
Simdi nasilsin canim🥺

Geliyoda cevap yazmamis simdi okudum mesajlarida neolduki
Gece rahatsız hissediyordu kendini. Bir ara mide bulantısı ile lekelenmesi başladı?
Ben karidesten midesi bozulmuştur diye düşündüm, eşinde problem yokmuş🤷🏻‍♀️
Regl öncesi ya da gebelik belirtisi de olabilir?
Konuşsa anlayacağız canım 🤷🏻‍♀️

Ay kızlar bir ara kist filan mı acaba diye düşündüm. Korktum da haaaaa. Hem kanama hem bulantı ama 2 hafta önce doktordaydım, tertemizdi her şey. Kanamam da çamur gibi. Daha doğru düzgün sökülmedi. Allah bi daha yaşatmasın. İstifra etsem belki rahatlardım da o da olmayınca elim ayağım kesildi 🥺

Reenkarnasyon varsa ben bi daha erkek olmak istiyorum 😅
8F428080-FA03-47A2-B43B-E8054C5499F1.webp

Gecmis olsun canim 🥰

Back
X