• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Mantikli KK Uyesi?

kimi ciddiye alacagim dert oldu :KK48:
burayi sevdim de, o sebepten

Herkesin kendi mantığına göre yorumları vardır. Bir kişi bi konuda doğru söylüyordur ama o benim mantığıma ters geliyordur mesela. Konun gereksiz olmuş kusura bakma, başka bir yerde açabilirdin Bir Derdim Var'la alakası yok :KK51:

mantık olayı kişiden kişiye değişir. bana göre mantıklı yazıyordur, sana göre mantık dışıdır, bilemem.

Mune Mune
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
cognitive cognitive
Saraylim Saraylim
C candan44
Chess Chess
@dansmarue
SevdaLinka SevdaLinka
S shot
4justice 4justice

daha çoook var aslında ama ben aklıma ilk gelenleri yazdım. bu kişilerle düşüncelerimin benzediğini düşündüğüm için bana göre mantıklı gelen üyeler bu şekilde.

Ayy duygulandım şu an. Teşekkür ederim ya, çok naziksiniz : )

(Çok alaycı geldi yazınca ama valla samimi olarak yazdım, şirin bir ses tonuyla okuyun lütfen : )

baska yerde de actim konuyu, yanlis yapmis olabilirim, yeni gibiyim sitede... burda bi cok sey soylendi bana yardim amacli... sagolun... yalniz bazi yorumlari okuyorum degisik geliyor... sizce en mantikli, akli basinda, guzel yorum yapan kimdir, kimleri en cok ciddiye almak lazim :)
@themis1990
Samsonn Samsonn
@Bilgece
Cui Bono Cui Bono
bence
tesekkur ederim, insaAllah yardimci olabiliyoruzdur elimizden geldigince..
benim de yaklasimini guzel buldugum kisiler senle ayni gibi,
@Bilgece
Samsonn Samsonn
hannesli hannesli
Benimdilemmam Benimdilemmam
@milenajenensca
M matmazeldepresif
themis1990 themis1990
var tabi daha da aklima getiremedim..

Back
X