D delila Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 548 12 0 Diğer 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delila #1 merhaba kızlar en memnun kaldığınız çay makinesi hangisi? ve bu tür ürünler alırken nelere dikkat etmek lazım? altustan kettle aldım, maalesef içi plastik kokuyor tabi onunla ısıttığım suyu sadece bulaşık vs de kullanıyorum ama arzum marka kettle 'ım böyle değildi içinde koku filan olmazdı bu gibi durumlara karşı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
merhaba kızlar en memnun kaldığınız çay makinesi hangisi? ve bu tür ürünler alırken nelere dikkat etmek lazım? altustan kettle aldım, maalesef içi plastik kokuyor tabi onunla ısıttığım suyu sadece bulaşık vs de kullanıyorum ama arzum marka kettle 'ım böyle değildi içinde koku filan olmazdı bu gibi durumlara karşı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
ruyamm_25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 499 3 116 İstanbul 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delila #2 delila .!.: merhaba kızlar en memnun kaldığınız çay makinesi hangisi? ve bu tür ürünler alırken nelere dikkat etmek lazım? altustan kettle aldım, maalesef içi plastik kokuyor tabi onunla ısıttığım suyu sadece bulaşık vs de kullanıyorum ama arzum marka kettle 'ım böyle değildi içinde koku filan olmazdı bu gibi durumlara karşı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... ​celik yada cam su isitici al ozaman
delila .!.: merhaba kızlar en memnun kaldığınız çay makinesi hangisi? ve bu tür ürünler alırken nelere dikkat etmek lazım? altustan kettle aldım, maalesef içi plastik kokuyor tabi onunla ısıttığım suyu sadece bulaşık vs de kullanıyorum ama arzum marka kettle 'ım böyle değildi içinde koku filan olmazdı bu gibi durumlara karşı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... ​celik yada cam su isitici al ozaman
D delila Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 548 12 0 Diğer 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delila #3 merhaba çok teşekkürler cam ısıtıcı hiçgörmedim bildiğiniz bir marka varsa ekler misiniz? çelik üründe metal kokusu olduğu doğru mu? bazı çok hassas insanlar alıyormuş öyle bir koku
merhaba çok teşekkürler cam ısıtıcı hiçgörmedim bildiğiniz bir marka varsa ekler misiniz? çelik üründe metal kokusu olduğu doğru mu? bazı çok hassas insanlar alıyormuş öyle bir koku
B biranne54 Nirvana Kayıtlı Üye 8 Şubat 2007 741 32 643 70 İstanbul 1 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi delila #4 Arçelik veya Beko nun altı da üstü de metal olan çaydanlğı süper,4 yıl kullandım eskidi aynısından tekrar aldım.o benim herşeyim. çok memnun kalacaksın.çay sevmeyen arkadaşım bile aldı misafirleri için.
Arçelik veya Beko nun altı da üstü de metal olan çaydanlğı süper,4 yıl kullandım eskidi aynısından tekrar aldım.o benim herşeyim. çok memnun kalacaksın.çay sevmeyen arkadaşım bile aldı misafirleri için.