Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu En mobilya markası hangisi?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Matmazel97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
7
0
1
28
Antalya da yaşıyorum yeni evleneceğim koltuk takımı alacağım doğtaş ta bir koltuk takımı beğendim ama alıp almamak konusunda emin değilim doğtaş kullan varsa yorum yapabilir mi kalitesi falan nasıl ? ya da Antalya da önerebileceği mobilya firması var mı?

Antalyada değilim ama.. bellona aldım koltuk takımı yatak odası herşey çok memnunum

Yatak odası ve ünite masa aldım ben dogtastan . Yatak odam tasinmada yiprandı .zaten suntaymis . Ünitenin masanın da kenarları asinmis soyulmuş hep .

Yatak odası ve ünite masa aldım ben dogtastan . Yatak odam tasinmada yiprandı .zaten suntaymis . Ünitenin masanın da kenarları asinmis soyulmuş hep .
Evet ya maalesef internette hep böyle şikayetler gördüm ondan çok kararsız kaldım. Bir çok firmaya göre de fiyatları pahalı, o kadar para verip kötü bir şey almak istemiyorum.

Bir yatak odasına 9 milyar verdim 3 yıl önce varın siz düşünün . Üniteler masa aynı sekilde. Bir tasinmada yiprandigini hemen gosterdi . Kavlidem taşındı onunki istikbaldi sapasağlam olduğu gibi duruyo ne yıpranma ne bir şey .

İstikbali çok duydum bu gidişle doğtaş tan vazgeçeceğim gibi ama modelleri çok şık dizayn konusunda gerçekten iyi doğtaş ama galiba kalite konusunda kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…