En mutlu anlarrr ? :))

Sindyye

OnuÇokSeviyorum.
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
258
1
46
Norveç
Herkes en mutlu anına paylaşsınnn.
İlginç, dikkat çekici, sıradann. Hiç farketmezzz
Konusuda hiç farketmezz :)

Sevgilimin annesıyle tanıstıgım annn. Çok heycanlıydı ama harıkaydııı :) Aklıma sadece bu geldı sımdılık. Bakalım sızden neler cıkcakk

Gelinlik giymek.............................................................................................................................................................................

sevgılımın bana tek taş hedıye ettığı an tabıkııdeee

akıllım bı anda karar vermış almış parmağıma olur mu dıye hıç düşünmeden

yüzüğü bana vermeye gelırken akıl etmış acaba olur mu dıye serçe parmağıma deneyım demış

SONUÇ:yüzük parmağında gerı döndü

sıradan bışey belkı ama durumun böyle gelışmesı çok güldürmüştü benı en mutlu anımdı dıyebılırım :97:

Düşünce tarzına ölünesi bi durummm

Nasıl gelnlık pekııı Biraz özel soru ama merak

Canim türkcede ismi varmi bu seklin bilmiyorum ama sana anlatayim:

yemek yaparken takilan ölnük var ya boyuna geciriliyor benimkide öyleydi yani kollar acik sirtim sutyen hizasina kadar acikti ve iste boyundan aski .....aaaaaaaaaaaaayyyyyyyy Allah her isteyene nasip etsin bu muhtesem ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amin canm :) Anlattıgına gore guzell ve altıda baya kabarıksa harıkadırrr

Canım Oğlumu Kıymetlimi gördüğüm ilk anlar geldi aklıma..Çok ağlamıştım narkoz etkisi ile sersem gibiydim ama ilk gödüğümde ayyyy DÜnyaları verseler bu kadar mutlu ve rahat olamazdım..Sezaryan olduğu için hemen görme şansım olmadı..Ama gördüğümde anlatılamaz ya =)))

Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inş.

Dun, hayalimdeki arabanin son modelini, 2012'sini aldim. Benim icin daha ne olsun! Mutluluktan ucuyorum.

eski sevgilimle kendi aramızda yüzük takmıştık..
o an çok mutluydum..
aklıma gelen en değişik sevincim o oldu:)

inşallah birgün eşim olacak kişiyle, daha güzel bi anıyla takarım:)

Eşime hamile olduğumu söylediğim an =))

Evde test yaptım şooook 2 çizgi dondum kaldım aynanın karşısına geçtim karnıma baktım..Canlı bişey mi var içimde dedim ve ağladım =)) Hemen üstümü giydim çıktım evden test çubuğunu da buzdolabı poşetine sardım ne akıl ya Koştur koştur bebek mağazalarına gittim mavi patik aldım eşimin iş yerine gittim büro kapısını başka biri açtı eşimi çağırmasını istedim yenge gel istersen dedi ben yol boyu ağladım da adam korkmuş yengeye bişey oldu herhalde demiş eşim geldi ne oldu bebeğimm dedi arkamdan patikleri çıkardım mavi mavii =))) Eşim şok bir sarıldı ben başladım salya sümük ağlamayaa

İŞte bu an tarifi olmayacak kadar mutlu idik =))

Paşam şimdi 5 aylık boncuk boncuk bana bakıyor şuan..

Mavi aldım içimden öyle geldi ve şimdi paşazadem burada =))) Rabbim gönlüme göre verdi çok Şükür..

eneeeeeee Allah bağışlasın. Hakkat içine doğuyormuş demek:)

hiç aklıma gelmedi şimdi.galiba benim öyle yaşadığım çok büyük bişey yok
hani mutlu aile ortamları,sevgilimle buluştuğumuz anlar gibi sıradan şeyler benim mutluluklarım
öyle aman aman anlatabileceğim büyük bir olay yok
benim odunum da sürpriz falan yapmaz kiiiii:84:

Ay çok guzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…