Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlik giymek.............................................................................................................................................................................
sevgılımın bana tek taş hedıye ettığı an tabıkııdeee
akıllım bı anda karar vermış almış parmağıma olur mu dıye hıç düşünmeden
yüzüğü bana vermeye gelırken akıl etmış acaba olur mu dıye serçe parmağıma deneyım demış
SONUÇ:yüzük parmağında gerı döndü
sıradan bışey belkı ama durumun böyle gelışmesı çok güldürmüştü benı en mutlu anımdı dıyebılırım:97:
Düşünce tarzına ölünesi bi durummm![]()
Nasıl gelnlık pekıııBiraz özel soru ama merak
![]()
bebeğimi kucağıma aldığım ilk anı tarif bile edemiyorum..![]()
Canim türkcede ismi varmi bu seklin bilmiyorum ama sana anlatayim:
yemek yaparken takilan ölnük var ya boyuna geciriliyor benimkide öyleydi yani kollar acik sirtim sutyen hizasina kadar acikti ve iste boyundan aski .....aaaaaaaaaaaaayyyyyyyy Allah her isteyene nasip etsin bu muhtesem ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eşime hamile olduğumu söylediğim an =))
Evde test yaptım şooook 2 çizgi dondum kaldım aynanın karşısına geçtim karnıma baktım..Canlı bişey mi var içimde dedim ve ağladım =)) Hemen üstümü giydim çıktım evden test çubuğunu da buzdolabı poşetine sardım ne akıl yaKoştur koştur bebek mağazalarına gittim mavi patik aldım eşimin iş yerine gittim büro kapısını başka biri açtı eşimi çağırmasını istedim yenge gel istersen dedi ben yol boyu ağladım da
adam korkmuş yengeye bişey oldu herhalde demiş eşim geldi ne oldu bebeğimm dedi arkamdan patikleri çıkardım mavi mavii =))) Eşim şok bir sarıldı ben başladım salya sümük ağlamayaa
![]()
İŞte bu an tarifi olmayacak kadar mutlu idik =))
Paşam şimdi 5 aylık boncuk boncuk bana bakıyor şuan..
Mavi aldım içimden öyle geldi ve şimdi paşazadem burada =))) Rabbim gönlüme göre verdi çok Şükür..
eneeeeeee Allah bağışlasın. Hakkat içine doğuyormuş demek:)
Eşime hamile olduğumu söylediğim an =))
Evde test yaptım şooook 2 çizgi dondum kaldım aynanın karşısına geçtim karnıma baktım..Canlı bişey mi var içimde dedim ve ağladım =)) Hemen üstümü giydim çıktım evden test çubuğunu da buzdolabı poşetine sardım ne akıl yaKoştur koştur bebek mağazalarına gittim mavi patik aldım eşimin iş yerine gittim büro kapısını başka biri açtı eşimi çağırmasını istedim yenge gel istersen dedi ben yol boyu ağladım da
adam korkmuş yengeye bişey oldu herhalde demiş eşim geldi ne oldu bebeğimm dedi arkamdan patikleri çıkardım mavi mavii =))) Eşim şok bir sarıldı ben başladım salya sümük ağlamayaa
![]()
İŞte bu an tarifi olmayacak kadar mutlu idik =))
Paşam şimdi 5 aylık boncuk boncuk bana bakıyor şuan..
Mavi aldım içimden öyle geldi ve şimdi paşazadem burada =))) Rabbim gönlüme göre verdi çok Şükür..