En mutlu anneyim...

SandraIstanbul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
33
28
3
35
Günaydın kızlar!)
Hayatımda olay hakkında size anlatmak isterim. Dünyada en mutlu anneyim şimdi!!! Bende 2,5 kilolu çok güzel kız doğdu) ve bu gerçek bir mutluluktur çünkü 5 yıl boyunca bunu bekledim. 28 yaşındayım. Kendim bebeği doğuramam bu nedenle taşıyıcı annenin yardımına eşimle başvurduk. Önce çok şüpheleniyorduk. Hep tanıdıklarımız bize: ‘o çocuk sizin olmayacak taşıyıcı annenin sadece olucak!!!’ diye söylüyordular ama bizde çok güçlü bir istek varmış.... En sonunda hayatımızda en önemli karar verdik. Ukrayna’daki BioTexCom adlı kliniğe uçtuk çünkü İnternette çok positif yorum bu klinik hakkında buldum. Orada doktorlarla yöneticilerle karşılaştık. Bizi tam havalimanda karşılaştılar. Otele geldik. Her şey yolundaydı ama yollar çok kötü hava İstanbul’daki gibi çok sıcakmış.... Sözleşmeyi imzalanırken hiçbir şey anlamıyorduk çünkü hastanede kalabalıkmış. Fakat Ukrayna’nın başkenti olan Kıyiv’i gezdiğimiz en büyük avantajıydı. Meydan ve Kresçatik’ten dışında orada çok ilginç şey var. Mesela Pırohiv müzesi. Ukrayna’dan çok iyi izlenimlerimiz ile gittik. Bu ülke her zaman en iyi anılarım bırakacak çünkü orada benim en sevgilim en güzel kızım doğdu!)

Back
X