Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işin ilginç yanı, bu uzaylıların ufoları da hep daire şeklinde oluyor nedense. havada en rahat o şekilde uçuluyor da biz uçakları yaparken yalnış mı yapıyoruz acaba?
Hep süregelen bir tartışma bu zaten.. Biri var diyor ve inanıyor, bir diğeri yok diyor reddediyor.......bu durumda görüntüler gerçek değil..
Yanarım yanarımda bir uzaylı göremedimya ona yanarım.
Uzaylı görmeden ölürsem gözüm açık giderim.tatlicadiarzu
Bu kadar üzülme kuzu aynaya bakman yeterli:roflol::roflol:
Kesinlikle değil... Mesajım çok açık değil mi? Zihin jimnastiğine katkınız olduğu için teşekkür ettim açıkça..Bu bir sitem mesajı mı yoksa??:1shok:
Ben objektif olarak bakıp görüşümü bildirdim.Ve ne saygısız bir ifade kullandım ne de bu görüntülerin gerçekliğine inananları sorguladım.
Yazımı yazarken sadece paylaşım amacım vardı ve görüntülerin gerçek olmadığına yazı-tura usulü ile karar vermedim,elimde olan verileri toplayıp bir sonuca vardım burdaki herkes gibi..
Eğer sitem mesajı ise gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim..Çok ilgilendiğim bir konuda başlık açılaması ve bu konuda yorum yapabilme yetisine sahip olmak beni çok mutlu etmişti,açıkcası böyle bir cevap beklemiyordum.
Yine de teşekkür ederim.
Sevgiler
a.s.
Hep süregelen bir tartışma bu zaten.. Biri var diyor ve inanıyor, bir diğeri yok diyor reddediyor..
Kafa yapım gereği, "ben haklıyım" düşüncesinden her zaman uzak kalmışımdır. Ve benim düşünmemi, soru üretmemi, yeni bakış açıları keşfetmemi engelleyen her türlü dogmatik tavırdan da..
Dolayısı ile siyah ve beyaz benim renklerim değil.. yerimseniben
Yani var ya da yok diyecek kadar büyümedim daha..
"Bilmediğini bilmenin" önemli olduğunu düşünüyorum..
Paylaşım için teşekkürler.. Zihin jimnastiğine katkıda bulundunuz. a.s.
Püsküüt ya ben bu videoda birşey göremedim :çok üzgünüm: Sen görebildinmi?