En Net Ufo Görüntüsü!

10 tane saydim insallah dogru saymisimdir,
bu kadar merakla bekleyen var,bir el sallasalardi bari.

öncelikle paylaşım için teşekkür ederim... yerimseniben

fakat aklıma takılan bir kaç soru var; :sm_confused:

bu görüntüleri çeken arkadaş çok usta biriymiş sanırım çünkü kamerada herhangi bir titreme, sallama fln olmamış... ne bileyim ben öyle bir şeyle karşılaşsam ölürdüm herhalde korkudan... :1no2:

ayrıca ne bileyim uzaktan fln görünse neysede, geliyor birde bi süre kameranın önünde duruyor... açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi... fisfisfis

klasik ufo aracı, klasik ufo ( koca kafa,sıska vücut... bari biri farklı olsun; yok... )... fisfisfis

her neyse...

paylaşım güzeldi tekrar teşekkür ederim... yerimseniben

ayrıca bu kadar basit kurgular anca insanlar tarafından üretilir diye düşünüyorum... a.s
Mesajların devamında sözkonusu görüntülerin "kurgu" olduğunun kesinlik kazandığına dair açıklamalar var..
Ayrıca başka bir görüntünün de kesinleştiğine dair..:1ninca:
Mesajların hepsini okumanızı tavsiye ederim.. a.s.

ya bi gidin ya ne ufosu allahın aşkına deli taş atmış kuyuya bizde arkasından hurraa o misal yani boşverin böle boş işleri yaaa ufo var mı yok mu die düşüneceklerine açıp islam alemini okusalar belki dünya yüzeyinde tüm insanlık müslüman olurdu CADIARZU

ya bi gidin ya ne ufosu allahın aşkına deli taş atmış kuyuya bizde arkasından hurraa o misal yani boşverin böle boş işleri yaaa ufo var mı yok mu die düşüneceklerine açıp islam alemini okusalar belki dünya yüzeyinde tüm insanlık müslüman olurdu CADIARZU

koca kk da bu kadar anlamsız bir yazı daha görmemiştim herhalde bugüne dek
islam alemini okuyan herkes müslüman mı oluyor ?,ayrıca arkadaşım ,tüm dünya yüzeyindeki tüm insanlığı müslüman yapmak gibi bir niyetin var sanırsam senin?:uhm:yahu nasıl oluyor da tüm konuları dinle bağdaştırmayı başarabiliyorsunuz sonunda pes doğrusu..bu yazdıklarının konuyla ne alakası var hala anlayabilmiş değilim doğrusu.dur biraz düşüneyim de anlamaya çalışayım bariCADIARZU

bence uzaylılar&ufolar gelecekten geliyorlar, yani insanlığın geleceğinden.. belki insanlar 2876 filan senesine kadar yaşamışlar ve teknoloji o kadar gelişmiş ki geriye dönebiliyorlar ve biz de geçmişte yaşayanlarızdır tatlicadiarzu ne diyorum ben ya kafamçokkarıştı

onlarda bizi merak ediyolar.
e inselerde bi tanışsak. acaba insan eti yiyolar mı?

UFO nun açılımı biliyorsunuzdur sanırım..

UFO : Unidentified Flying Object

Sizin UFO ile ilgili yaptığınız yorum da benim için bir UFM niteliğinde..
Yani; Unidentified Flying Mind

Anlatabilmişimdir umarım..

UFO nun açılımı biliyorsunuzdur sanırım..

UFO : Unidentified Flying Object

Sizin UFO ile ilgili yaptığınız yorum da benim için bir UFM niteliğinde..
Yani; Unidentified Flying Mind

Anlatabilmişimdir umarım..

ayy ben buna çok güldüm işte:roflol:
aklına sağlık püsküütcümm:roflol:
anlayana

:1shok:

O nasıl şeydir öyle ya!!
Hem niye kafalarını bile çıkarmamışlar. Onlar da kameraya çekiyor insan bir şeyler ikram eder buralara kadar gelmişler, eli boş döndürmek olmaz. Gerçi onlar alacaklarını alıyordur ama neyse!! :roflol:

Back
X