- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi Nurbike
12-13 bin arası yapıyor sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende senin gibi düşünenlerdenimm kaliteli olsun beni soysun tüm paramı prb diil 2 doktorla goruştum turkıyenin tartışılmaz en iyi ,iki doktoru onlar en pahalı birine olucam karar verip ..hemde 2 prof baba oğul giiriyolar.
. Burun ve yuze yag ekleme yaptirdim(ceneme kaşıma ve yanaklarima dolgu yapildi) 20bin lira odedim ama hic hic hic memnun degilim. Burnuma yapay kikirdak eklendi sert yamuk yumuk dokununca sivri sivri elime geliyor.onur erolun fiatı ne çok merak ediyrm
bence de..Pahlaı doktor sorusunun saçma olduğunu düşünen arkadaşlara katılmıyorum, sonuçta pahalı doktordan ziyade neden pahalı olduklarının altını da burada çi,zmek gerekiyor. Konu da bu amaçlanırsa oldukça faydalı olur canlar.
duyduguma gore 10,000tl - 15,000 tl arasi :)
osman oymak hakkında bir bilginiz var mı? Burun konusunda yardıma ihtiyacım var. Ameliyat olan hiçbir hastasını görmedim şu ana kadar fakat çok iyi olduğu söyleniyor. Lütfen yardımatilla oymak ve osman oymak mı bahsettiğin dr.lar?