En pahal cerrahlar kim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurbike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onur erol diyorum. ünlülerin doktoru tabi ajda pekkan deniz akkaya gibi

cnm bende senin gibi düşünenlerdenimm kaliteli olsun beni soysun tüm paramı prb diil 2 doktorla goruştum turkıyenin tartışılmaz en iyi ,iki doktoru onlar en pahalı birine olucam karar verip ..hemde 2 prof baba oğul giiriyolar.

arkadaşlar o fiyatlar ne öle =) parası olan yaptırsın tabi beni aşar bu fiyatlar

cnm bende senin gibi düşünenlerdenimm kaliteli olsun beni soysun tüm paramı prb diil 2 doktorla goruştum turkıyenin tartışılmaz en iyi ,iki doktoru onlar en pahalı birine olucam karar verip ..hemde 2 prof baba oğul giiriyolar.

atilla oymak ve osman oymak mı bahsettiğin dr.lar?

Pahlaı doktor sorusunun saçma olduğunu düşünen arkadaşlara katılmıyorum, sonuçta pahalı doktordan ziyade neden pahalı olduklarının altını da burada çi,zmek gerekiyor. Konu da bu amaçlanırsa oldukça faydalı olur canlar.

bencede pahali olup olmamak önemli degil. bir doktorun iyi olup olmadigini, yada zevkinize uyup umadigini yaptigi burunlardan göre bilirsiniz.

Pahalı doktordan ve ucuz doktordan uzak dururum arkadaş:) Ara olsun fiyatı, iyi de olsun

pahasından çok yaptığı işlere bakmak lazım. mesela benim için mecburi hizmetle memleketin her yerini gezmiş binbir vaka görmüş bir uzman doktor herhangi bi yerde muayene açıp tek tip iş yapan bi uzmandan daha iyidir. estetik için ise yeni yayınları ne kadar takip ettiğine en önemlisi nasıl işler çıkardığına bakman lazım. adam neden pahalı? ajda pekkan gerdiriyor bülent ersoy botokslatıyor ondan. ha mesela normal piyasanın çok altında yapan birine de ucuz diye gidilmez belli ki o adamda da bi iş var ki o nedenle ucuz.
ortalama ne atıyorum 3000-5000 mi mesela? bunun altında rakam alanda canından verir kurtarcam diye daha da ödersin, üstündekirakamlarda da adamın pahalı semtteki muayenehane kirası reklam masraflarını falan ödersin. :100:

onur erolun fiatı ne çok merak ediyrm
. Burun ve yuze yag ekleme yaptirdim(ceneme kaşıma ve yanaklarima dolgu yapildi) 20bin lira odedim ama hic hic hic memnun degilim. Burnuma yapay kikirdak eklendi sert yamuk yumuk dokununca sivri sivri elime geliyor.
Karnimda yag alinan yerlerin de simdi estetige ihtiyaci var, hic iz kalmaz denmisti ama oyle degil, sonuc olarak deniz akkaya ajda pekkani yaratmis ama sanirim siradan insanlarla ilgilenmiyor...

kızlar dogal gorunumlu bır amelıyat ıcın ozellıkle teoman dogan ısmını cok duydum. var mı oneren? ona olmayı dusunen, fıyatlar ne kadar ucukmus bu arada.

Pahlaı doktor sorusunun saçma olduğunu düşünen arkadaşlara katılmıyorum, sonuçta pahalı doktordan ziyade neden pahalı olduklarının altını da burada çi,zmek gerekiyor. Konu da bu amaçlanırsa oldukça faydalı olur canlar.
bence de..
neden sacma olsun canim objektif bi soru gayet

Back
X