Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim nevoş@Nane Limon Kabugu @deynepnaz sizi de tebrik ediyorum
Çok güzel yarıştınızİnşallah 2025'te çok daha fazla kazandığınız yarışmalarınız olur
Yeni yılınız kutlu olsun![]()
![]()
Kepenkleri indir nevos, de hadi gidek yeni sayfaya yeni yilaYarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumKatılımınız için hepinize çok teşekkür ederim
Yeni yılınız kutlu olsun![]()
![]()
Canım naniskom çok tebrik ederim, ins bir gün bu ikinciliği kırıp fasulye olacaksın harikasınTeşekkür ederim nevoş![]()
Canım benim o güzel kalbinden öperim@pearlshine canım tebrik ediyorum2025 için sana şans getirsin
İnşallah bütün yıl şans, mutluluk, güzellik, huzur, sağlık senin ve ailenle olsun
![]()
Çok teşekkür ederim canım kiraz güzelimCanım incitanemm tebrik ederim, son bitişi senin yapman inş tüm yılına şans getiriruzun zamandır almıyordun daim olsun inş kuzucummm
@pearlshine
Çok teşekkür ederim canım , senin mantın da çok güzel ve emek gerektiren bir tarifti , seni de çok tebrik ederim canım@pearlshine tebrik ederim![]()
Çok teşekkürler@pearlshine tebrik ederim![]()
Oh eline sağlık canım mis gibi@pearlshine komşucuğum, çok yorulmuşsun sanırım. Bu yorgunluk ve şampiyonluk kahvesi senin için.
Tebrik ediyorum.Eki Görüntüle 3529762
Çok teşekkür ederim canım@pearlshine canimmm tebrik ediyorum![]()
![]()
![]()
Seni yirin bak Sapşik perişkom@ASSOSyal gel burayaaa yerünnnnn![]()