- 24 Mart 2020
- 10.035
- 36.334
- 598
- 32
Buçuk gece yediğim makarnadan mı78 puçuğ
Yav niloyanin varya dadli bı tospikiiii ondan seyettimdiTospik mi yani tombalak gibi yuvarlak bir çağrışım al işte şişko dedin bana
Boyuna bağlı canım kilo boy ile alakalıdırYaa google da yemeni tutmak diye arattım başa örtülen yemeni diye okudum bi an ne güldüm yaa kendime
Ya hadi bi tahminde bulun bakayım merak ettim yaklaşacak mısın
Tooossspikkk tooossspikkk canım arkadaaaaşımmmmYav niloyanin varya dadli bı tospikiiii ondan seyettimdi
Boyun kaç cmTooossspikkk tooossspikkk canım arkadaaaaşımmmm
gibi mi yani
Aynen bende buçuk hep oluyoBuçuk gece yediğim makarnadan mı
EvettTooossspikkk tooossspikkk canım arkadaaaaşımmmm
gibi mi yani
Boyum 165Boyuna bağlı canım kilo boy ile alakalıdır
Artık söylüycen miTooossspikkk tooossspikkk canım arkadaaaaşımmmm
gibi mi yani
Latife ettim yaa yoksa anladım başından beriEvettçok yanlış anlüyursun beniii olmuyor
Bence boyuna göre iyi kilon kuzum kisada degilmissin ki.Boyum 165
Kilom da bugün tartıldım 74 çıktı(evdeki tartı bi odanın içinde farklı konumlarda farklı sonuçlar çıkarıyor ama genelde 73-74 çıkıyorum heralde doğruluk payı vardır)
Evlendikten sonra 2 yılda toplam 10 kilo aldım eşim de aldı ben kadar.
Artık diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü tüm yöntemleri bilsem de iradem zayıf bi kontrol mekanizmasına ihtiyacım var belli ki.
Bu arada çocukluğumda da tombuldum gençliğimde de. Yani hep kilo benim için problemdir. Ama şu an çıktığım kilo daha önce hiç ulaşamadığım bir kiloydu o yüzden acilen dikkat etmem gerekiyor farkındayım.
Hayırlısı bakalım şu mutfağa ilgim olmasa keşke daha kolay verirdim ama devamlı pasta börek peşindeyim buna ara vermem gerek.
Ay yazarken rahatladığımı hissettim kilomu söylemek sandığım kadar zor değilmiş. Tabi mesela okulda öğretmenler odasında konuşulsa yine söylemem gerilirim ama burada yüz yüze olmadığımızdan heralde rahat hissettim.
Boyuna göre iyi ama çok benim gibiBoyum 165
Kilom da bugün tartıldım 74 çıktı(evdeki tartı bi odanın içinde farklı konumlarda farklı sonuçlar çıkarıyor ama genelde 73-74 çıkıyorum heralde doğruluk payı vardır)
Artık diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü tüm yöntemleri bilsem de iradem zayıf bi kontrol mekanizmasına ihtiyacım var belli ki.
Bu arada çocukluğumda da tombuldum gençliğimde de. Yani hep kilo benim için problemdir. Ama şu an çıktığım kilo daha önce hiç ulaşamadığım bir kiloydu o yüzden acilen dikkat etmem gerekiyor farkındayım.
Hayırlısı bakalım şu mutfağa ilgim olmasa keşke daha kolay verirdim ama devamlı pasta börek peşindeyim buna ara vermem gerek.
Ay yazarken rahatladığımı hissettim kilomu söylemek sandığım kadar zor değilmiş. Tabi mesela okulda öğretmenler odasında konuşulsa yine söylemem gerilirim ama burada yüz yüze olmadığımızdan heralde rahat hissettim.
Aslında diyet takımlarına katılsan seni orada tutarlar ve mecburen vermek zorunda kalırsın:)Boyum 165
Ama kıyafetlerimden anlıyorum mutsuz ediyor beni 10 kilo fazlalık vermeye çalışcam bakalımBence boyuna göre iyi kilon kuzum kisada degilmissin ki.
Senin boy kilo neydi ben bilmiyorumBoyuna göre iyi ama çok benim gibi
Biraz bakındım aslında takımlara diyetisyene gideyim onlardan birine de katılırım belki. Zaten çocuk düşüncesi için de bir an önce vermek istiyorum. İnsallah veririm buraya da yazarım başardım diyeAslında diyet takımlarına katılsan seni orada tutarlar ve mecburen vermek zorunda kalırsın:)
1-2 hafta zorlanırsın sonra alışırsın:)
Mecburen yediklerini yazıyorsun,utandığından bir şey yemeye çekiniyorsun:)
Çokta fazla değil öncelikle 70 kiloya düşmek ile başlayabilirsin.
Çocuk düşündüğünde daha iyi olur:)
Bence sen aynı bensin şu mutfağa ilgi konusunda özellikle.Boyum 165
Seninle aşağı yukarı aynıyız.Bende 1 yılda aldımAma kıyafetlerimden anlıyorum mutsuz ediyor beni 10 kilo fazlalık vermeye çalışcam bakalım
Senin boy kilo neydi ben bilmiyorum
Biraz bakındım aslında takımlara diyetisyene gideyim onlardan birine de katılırım belki. Zaten çocuk düşüncesi için de bir an önce vermek istiyorum. İnsallah veririm buraya da yazarım başardım diye
Sanırım ben stres anlarinda da yemeğe yöneliyorum duygusal açlık diyorlar ya o tarz bir durum var bende sanki. Evet bazı insanlar çok ilgisi olmadığı için pratik az kalorili zahmetsiz şeylerle beslenip kilo almıyorlar ne güzelBence sen aynı bensin şu mutfağa ilgi konusunda özellikle.Sen kendine kilolu mu diyorsun yahu? Benim boyum 1.56 kilom 67
Evlendiğimde 47 kiloydum 3 sene içinde tam 20 kg aldım oy ben nerelere gidem
Mutfağa gideyim bari.. O kadar yemek konuşursanız acıkırım işte böyle.
Pis boğaz oluşumun hamilelik ile alakası yok bu arada. Hep böyleydim
Evlenmeden önce yer yer kilo almazdım da evlenince ne oldu? Değişen hormonlardan diyen var.
1 yılda alıp 1 günde vermeyi istiyorum ben halbuki sabır işi sağlıklı kilo vermek. Veririz inşallah yaSeninle aşağı yukarı aynıyız.Bende 1 yılda aldım
Kilo 78 daha tartılmadım boy 1.69Ama kıyafetlerimden anlıyorum mutsuz ediyor beni 10 kilo fazlalık vermeye çalışcam bakalım
Senin boy kilo neydi ben bilmiyorum
Biraz bakındım aslında takımlara diyetisyene gideyim onlardan birine de katılırım belki. Zaten çocuk düşüncesi için de bir an önce vermek istiyorum. İnsallah veririm buraya da yazarım başardım diye
Eğer çok çok kafanıza bu konu takılıyorsa diyetiysene gitmek iyi gelebilir. Ben xs giyerken m hatta l giymeye başlayınca baya sinirim bozulmuştu diyetisyene gidecektim çünkü istersek olur kısmı sanırım bende olmuyor yapamıyordum istiyorum ama yiyorum daSanırım ben stres anlarinda da yemeğe yöneliyorum duygusal açlık diyorlar ya o tarz bir durum var bende sanki. Evet bazı insanlar çok ilgisi olmadığı için pratik az kalorili zahmetsiz şeylerle beslenip kilo almıyorlar ne güzelSağlıklıca kucağınıza almak nasip olur inşallah bebeğinizi. Doğumdan sonra bebeğin telaşı belki götürür kilolarınızı. Çok istersek olar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?