Evet abla yöntem teknik çok önemli oluyor orda yani ona göre sınava giriyorsun 50 'nin altı alırsan belgeyi alamıyorsun bide öyle bişey var bana çok şey kattı zaten ilgim vardı mutfağa e okumayınca da gitmek istedim çok faydalı oldu her açıdan birde ilerde pastacılıkla ilgili bişeyler yapmak istiyorum nasipse tabi
Evet abla yöntem teknik çok önemli oluyor orda yani ona göre sınava giriyorsun 50 'nin altı alırsan belgeyi alamıyorsun bide öyle bişey var bana çok şey kattı zaten ilgim vardı mutfağa e okumayınca da gitmek istedim çok faydalı oldu her açıdan birde ilerde pastacılıkla ilgili bişeyler yapmak istiyorum nasipse tabi
Biliyorum canım çok kursa gittim ama yemek hariç
Benim derdim hep 100 almakta oldu
İnşaallah nasip olur canım:)
Bende yöresel yemekler ve pastacılık istiyorum:)
Benimde hayalim aynı okumayı bırakınca ona yöneldim yöresel yemekler pastacılık aşçı çırağını halk eğitim kursuna gittim aşçı yardımcısını karacan akademiye gittim belgeler için gittim çünki hem çalışmamda yardımcı oldu çok hemde ilerde lazım olucak inşallah
Canım eve yakın hiç olmadı :)Yani kurslara çok gittim ama yemek kursu Gaziantep'te bayağı uzaktı burada henüz fırsat olmadı ve yine yakın değil:)
Yakın olsa mutlaka giderdim:)
Hayatımda ilk defa boş oturuyorum:)
Biliyorum canım çok kursa gittim ama yemek hariç
Benim derdim hep 100 almakta oldu
İnşaallah nasip olur canım:)
Bende yöresel yemekler ve pastacılık istiyorum:)
Ben tempolu yaşamaya alışkınım inan bu sıra çok mutsuzumKK da geziniyorum ama yazmak içimden gelmiyor:/Ben sabahtan akşama kadar oradan oraya koşturmaya alışkınım:)
Html ve Wordpress kurslarından 100 aldım
Montesori den 90 almıştımAile eğitiminden yine 95 almıştım:)
Ya puan önemli değil sosyallik birşeyler öğrnmek kendimize bir şeyler katmak önemli:)