Ekmek çok azalttım bugun bir dilim ilk öğünde yedim . Aslında kahvaltıda yemiyordum ama 14 te başlayınca yemeye bir anlık açlıkla yedim
18/6 yapıyorum bugün 3.gun gitti 14-20 arası yiyorum
Ekmek çok azalttım bugun bir dilim ilk öğünde yedim . Aslında kahvaltıda yemiyordum ama 14 te başlayınca yemeye bir anlık açlıkla yedim
18/6 yapıyorum bugün 3.gun gitti 14-20 arası yiyorum
Aynen kaçak yiyeceğine izin veriyor ve başka yerden kısıyor. Bu yüzden de diyete daha motive oluyorsun. Ben bu diyetisyen hamileyken gitmiştim. Hamileyken 2 kilo vermiştim
Programla onu da yapıyordum ama her gün tek tek yazmak zor geldi bıraktım, diyet arkadaşım diye bir sitede yazıyordum günlükleri sıfırlayıp tekrar başlarım belki
Aynen kaçak yiyeceğine izin veriyor ve başka yerden kısıyor. Bu yüzden de diyete daha motive oluyorsun. Ben bu diyetisyen hamileyken gitmiştim. Hamileyken 2 kilo vermiştim
Pazarda yanımdan iki erkek geçiyor babam yaşında biri şişman olana diorki ekmeği keseceksin ...içimden kendi kendime espri yapiyorim somon u ısırarak yiyorum ondan veremiyorum sanırım diye
Ben bazen insanların iç sesi imisim gibi kendi içimde konusur espri yaparım sizinde var mı öyle halleriniz