Kıl tüy işleri, regl, doğum, kadınsal rahatsızlıklar, toplumun bize biçtiği rol, bastırılma ile kendin olma arası mücadele, dayatılan normlarla özgürlüğümüz arasındaki sıkışıklığımız, kız evlat olarak eş olarak anne olarak yani kadın olarak mücadelemiz. Ohoooo. Erkekler de alt tarafı bir adam olacaklar onu da beceremeyen çok.
Antep buraya bin basar yemin ediyorum.
Ne ultarondan anlıyorlar, ne emar çekiminden.
Ne cocuk doktoru
Ne diyecegim bilemedim.
Yinede mecburuz tabi.
Gecende safra kesemden emar çekildim.
Ultaronda görünen 3.5 ml polip emarda çıkmadı.
Çeken kişi de emar cihazında sorun var dedi. Boyunuz uzun tam çekilmedi dedi.
Çıktım geldim eve
Olabilir neden olmasın 4×4 Luk bir insan değilim sonuçta konuşup uzlaşmak ilk önceliğim hep ama bakarım bana aksi yada böyle iğneleyici konuşuluyor o zaman içimden bir canavar çıkıyor malesef ...insana yaklaşım da çok önemli ...
Dün ilk hisimla msj atsaydim siz de derse girmiyorsiniz biz bişey diyor muyuz kafasindaydim ...
Eşim konuşarak çok güzel tartışan bir insan ben hiç öyle değilim ya herru ya merru
Antep buraya bin basar yemin ediyorum.
Ne ultarondan anlıyorlar, ne emar çekiminden.
Ne cocuk doktoru
Ne diyecegim bilemedim.
Yinede mecburuz tabi.
Gecende safra kesemden emar çekildim.
Ultaronda görünen 3.5 ml polip emarda çıkmadı.
Çeken kişi de emar cihazında sorun var dedi. Boyunuz uzun tam çekilmedi dedi.
Çıktım geldim eve
Servise hiç vermedim halbuki garantisi var ...garanti o kadar saglammis ki yapmayı bırak geri bile gondermiyormus şikayetler hep o yönde...alırken alelacele almıştık tableti ne yapalım 100 lira gitti boşa
Kıl tüy işleri, regl, doğum, kadınsal rahatsızlıklar, toplumun bize biçtiği rol, bastırılma ile kendin olma arası mücadele, dayatılan normlarla özgürlüğümüz arasındaki sıkışıklığımız, kız evlat olarak eş olarak anne olarak yani kadın olarak mücadelemiz. Ohoooo. Erkekler de alt tarafı bir adam olacaklar onu da beceremeyen çok.