Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum
Bizim festivLlerimiz genelde hatayıb kurtuluş ayında temmuzda oluyor ama bu sene EXPO hatayda nisan ayında expo başlıyor orda büyük fuarlar olacak botanik bHçeler felan.. Ama bana yük olmaz seve seve ben kaç kişiye yaptm kargoladım, çünkü nette illa oynama oluyor, 2 lira fazla veririm ama doğalını yemek daha mantıklı, üniversiteden arkadaşlarıma yıllardır her sene gönderiyorum, birine tam 60 kilo zeytinyağı göndermişliğim var
Ama eğer site istiyorsan kuzu
Yaa çok teşekkür ederim tamamdır bunlara bakacağım, seninle de iletişim kurarım duruma göre Allah razı olsun canım belki geliriz tekrar o zaman nisanda bakalım
ablacım kızımın dün annemlerden gelirken arabaya binerken ayağı burkulmuş şişmişti hastaneye götürdük sağ ayak bileginden kırılmış alçıya aldilar abimin kızıda bizde kalıyor kızımla yaşıt o yüzden pek gelemiyorum onlarla ilgileniyorum