- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.926
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimiŞarkı açtım şarkı dinliyorum sizler neler dinliyorsunuz![]()
TvŞarkı açtım şarkı dinliyorum sizler neler dinliyorsunuz![]()
kendimi![]()
İyiymis
Bir gözüm tv de bir gözüm tel de sen düşünİyiymis![]()
Odaklanamiyor insan TV ye ozaman ..yada biri soru sorudugnda yazdığın şeyi cvp olarak söyleyebiliyorsunBir gözüm tv de bir gözüm tel de sen düşün![]()
Evet eşim yanım da konuşuyor kendi kendineOdaklanamiyor insan TV ye ozaman ..yada biri soru sorudugnda yazdığın şeyi cvp olarak söyleyebiliyorsun![]()
Yemedim hiçKara lahana nin da seveni çok ama Karadenizli olmayan sevmiyor![]()
Tencereyi dolaba kaldırırken gece 11 de bir iki çatal almış olabilir ne var yani buzdolabına ağırlık yapmasın diye şey ettimdi
Aslında yetişemiyorum ama napalım mükemmel olma gibi derdimiz yok Allah can sağlığı ağız tadı versin gerisi hallolur JennamMantıklıiyiyim canım, geldim bakınıyorum öyle
Maşallah sana,her ise yetişiyorsun
![]()
Kız bu ne ne anlatıyorsun hoşuma gitti bunun bana ayrıntılı tarifini ver ya da internete ne yazıp aratcam onu söyle daha önce hiç birlikte kullanmadım ben bu malzemeleri merak ettimOf ben yapıyorum havuç, pırasa,kırmızı biber, beyaz lahana tavuk ve soya sosu galletaya bula kızart tadına doyum olmaz![]()
Sen kaç kilosun merak ettimTencereyi dolaba kaldırırken gece 11 de bir iki çatal almış olabilir ne var yani buzdolabına ağırlık yapmasın diye şey ettimdi
Aslında yetişemiyorum ama napalım mükemmel olma gibi derdimiz yok Allah can sağlığı ağız tadı versin gerisi hallolur Jennam
Kız bu ne ne anlatıyorsun hoşuma gitti bunun bana ayrıntılı tarifini ver ya da internete ne yazıp aratcam onu söyle daha önce hiç birlikte kullanmadım ben bu malzemeleri merak ettim![]()
Dimiii buzdolabına ağırlık yapacağına migdene yapsınTencereyi dolaba kaldırırken gece 11 de bir iki çatal almış olabilir ne var yani buzdolabına ağırlık yapmasın diye şey ettimdi
Aslında yetişemiyorum ama napalım mükemmel olma gibi derdimiz yok Allah can sağlığı ağız tadı versin gerisi hallolur Jennam
Kız bu ne ne anlatıyorsun hoşuma gitti bunun bana ayrıntılı tarifini ver ya da internete ne yazıp aratcam onu söyle daha önce hiç birlikte kullanmadım ben bu malzemeleri merak ettim![]()
Ayy Rize de üni okurken aparatta bazen kara lahana sarması çıkardı o geldi aklıma. Allah affetsin hiç yiyemezdik yanına yoğurt koyarlardı onu yerdik ekmekle ya hey gidi günler. Ya da pazı kavurma gibi bir şey çıkardı patatesli. Anaaamm bi de kapuska çıkardı yaa...Yemedim hiçyemesemde olur
![]()

Çin böreği yaz çıkar canım efsaneTencereyi dolaba kaldırırken gece 11 de bir iki çatal almış olabilir ne var yani buzdolabına ağırlık yapmasın diye şey ettimdi
Yeter yeter batırdın ortalığı gece gece safiyeye bağlatma biziAyy Rize de üni okurken aparatta bazen kara lahana sarması çıkardı o geldi aklıma. Allah affetsin hiç yiyemezdik yanına yoğurt koyarlardı onu yerdik ekmekle ya hey gidi günler. Ya da pazı kavurma gibi bir şey çıkardı patatesli. Anaaamm bi de kapuska çıkardı yaa...![]()

Çok kiloyumSen kaç kilosun merak ettim![]()
Çok merak ettimÇok kiloyumgerçek hayatımda kimseye söylemem kilomu çok utanırım gizlerim hep(hep şişkoydum çünkü
)
Ama sana özelden söyliycem burdan bi tahmin yürüt bakayım önce![]()
Eşim geçen soya sosu almış ballı soya soslu tavuk yaptı. Ben hiç kullanmadım soya sosu şimdi sen tarifte yazmışsın hazır evde varken deneyim dedim tamam bakayım hemen sağ ol canımmmÇin böreği yaz çıkar canım efsane![]()
Bence değilsinÇok kiloyumgerçek hayatımda kimseye söylemem kilomu çok utanırım gizlerim hep(hep şişkoydum çünkü
)
Ama sana özelden söyliycem burdan bi tahmin yürüt bakayım önce![]()