Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyiyim şükür ama aynı yani ağrı devam☺☺ 1 hafta bekleyim de sonra kan testine gideyim diyorum. Ümitlenmek istemiyorum öyle sen nasılsınn yeni haftaya hazır mısınn
Aslında iyi fikir. Bi konu bulursan beni de etiketle beraber gidelim
Iyiyim şükür ama aynı yani ağrı devam☺☺ 1 hafta bekleyim de sonra kan testine gideyim diyorum. Ümitlenmek istemiyorum öyle sen nasılsınn yeni haftaya hazır mısınn
Ya girisi de korkunç onun dün korktu kapattı bizde genelde minika yada cartoon açık oğlanlar cartoon izliyor ...görünce kapat diyor emiray i belki de küçük ondan korkuyor
Ya girisi de korkunç onun dün korktu kapattı bizde genelde minika yada cartoon açık oğlanlar cartoon izliyor ...görünce kapat diyor emiray i belki de küçük ondan korkuyor
Ozaman dikkat edin izlemesin kuzum. Rafadan tayfa ,elif ve arkadaşları, gibi gibi onlar baya eğitici iyi ,ne yalan diyim rafadan tayfayi bende çok seviyorum