• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Yok canim ya ben guzel yedimde yemedikleri icin oy vermediler🙄
Canım fotoğraflara göre oy verildiği için sunumda etkili oluyor.Sunumun iyiydi aslında ama tarifin bilinmedik bir tarifti:)
Ben sana ilk saçaklı vermiştim sanki:)

Hadi @kukrim27 Kukrişimiz geldi kutlamaya başlayalım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Kukrişim tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar::KK200:
Yeni yaşına güzel başladın diye düşünüyorum:KK74:
Umarım yüreğin gibi temiz ve güzel bir ömür geçirirsin:rolleyes:
:KK200::KK68::KK68::KK68:

Madalya geliyor sonunda:KK9::KK9::KK9::KK9:
Canım benim ya , güzel arkadaşım :KK74: :KK60: gerçekten öyle oldu insallah böyle devam eder amin 🤲.
Çok teşekkür ederim:KK60::KK200::KK74::KK68:

@LezzetliCipetpet e soralım?Bende merak ettim?
@Elalis

Ablam birkaç haftadır girmiyor, üyeliğini dondurmuş canım. Ben de diyorum aç geri diye. Buradan ona çağrı yapmış olayım 😔 Emiraaammm nolur geri dön, sensiz yapamıyorumm 😔😭

Canım fotoğraflara göre oy verildiği için sunumda etkili oluyor.Sunumun iyiydi aslında ama tarifin bilinmedik bir tarifti:)
Ben sana ilk saçaklı vermiştim sanki:)
Evet canim onu verdin ben gecen seferde yapildi diye oy almaz dedim ben bilmedigim icin ortami anlamadim

@Elalis

Ablam birkaç haftadır girmiyor, üyeliğini dondurmuş canım. Ben de diyorum aç geri diye. Buradan ona çağrı yapmış olayım 😔 Emiraaammm nolur geri dön, sensiz yapamıyorumm 😔😭
İnşaallah geri döner canım:(
İyi mi peki bir sorun yok değil mi?
Çok selam söylersin,yokluğunu farkettiğimizi söylersin:)

Evet canim onu verdin ben gecen seferde yapildi diye oy almaz dedim ben bilmedigim icin ortami anlamadim
Önce yapılmış olması etkilemez canım:)Bazı kategorilerde öncelik bilindik tarifler oluyor,sonra sunumla destekleniyor ve o tarif alıyor:)

Canımsın nasılsınız ,iyi misiniz:KK43:
Çok korkmuşsunuzdur.Onun etkisi geçmiyor:KK43:
Biz hala atlatamadık:/
İyiyiz bizim olduğumuz bölgede hasar yok ama öyle bir salladı ki anlatamam. Ben dışardaydım o arada kızımla, yer ayağımın altından kaydı resmen neye uğradığımı şaşırdım. Evde olsak daha kötü hissederdik, evler çok fazla sallandı. Ben biraz soğukkanlıyım pek fazla korkmam; ailemden, komşulardan korkanları sakinleştirmeye çalıştım dışarlarda🤷

Back
X