- Konu Sahibi zamanyok_75
Görmezlikten geldimi bari![]()
![]()
Evet bise demedi allahtan gulumsedi sadece :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmezlikten geldimi bari![]()
![]()
ahahahahaahaBenimde otomatik kapıya kolum sıkışmıştı
![]()
millet kurtarmaya çalışıyo filan
9 aylık hamileyken metronun kapısına öyle sıkışmıştım ki, karnım metroda ben dışarda kalmıştık![]()
sınıfın ortasında bir kış günü..
kahkaha atarken burnumdan çıkan sümük baloncuğu...
anlayamazsınız.....![]()
kıyamammm...
çok acı demi yaa..![]()
sorma ya bide arkadasımla dalga geçiyodumsen çık
sınıfın içinde oldu öğretmen filan basladı gülmmeye,Allahtan küçüktüm
![]()
![]()
bende 13 yaşındaydım sanırımm....
ergen psikolojisi..çok vahimdi
bi de aynı yıl arkadaşlar arasında gaz olayım var ama hepsi anlamadı benden çıktığını oyüzden çok etkisi altında kalmadım...![]()
hahahah![]()
![]()
Benim bir de iğrenmeden peşinden gelip kim yapmış diye yanında durup kokunun geldiğini tespit etmeye çalışırlardı
![]()
Allahtan yasamadım bunu
Benim sınavlarda burnum çok akar çekerim filan
bir keresinde sınav anı yine karnım anlamsız bi şekilde guruldadı !
herkes bakıyo filan
D
![]()
benim lisede olmuştu o ve arkamda oturan hoşlandığım çocuk şok oldu..o ne biçim guruldama dedi..çok utandııımmmm![]()
Aşti mescitinde namaz kılasım tuttu bir gün !
tabi bende ceket yok eşarp yok :)
askılıkta da böyle pardesü ve eşarp duruyor
aa dedim ne güzel benim gibiler için bıraktılar
ben böyle giyiyorum :)
bana şaşkın şaşkın bakıyor millet anlamıyorum
namaza durdum eşarp kayıp duruyor kafamdan düşüyor
millet bana bakıyor halen
meğersem orada oturanların pardesüleriymiş eşarplarıymış sıcaktan bunaldıkları için çıkarmışlar
çok ama çok rezil hissettim kendimi halen de unutamam![]()
Sesli guldummm :)) cok iyiymiss
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
aaaa kadının pardesüsünü giyyoo napıyo bu bacım !![]()
![]()
Hahaha koptum
___dega___
bende bi tane anlatim ,
sevgilimle kavgalıyım(şu an eşim )diye beni işten almıcak bunu sabah ki mesajından anladım ,iyi bari dedim bend etayt üzeri tshırt gıyınım dedım ,izin vermiyor,hemde sevmıyor ,üstümde görse paralar beni :)
neyse ben ne olur ne olmaz dıye yanıma pantolonumu aldım çantaya koydum ,havada yağış var tabi ,elde taşınan büyük şemsiyelerden var yanımda ,
akşam otobüsle eve döndüm ,indim otobüsten yürüyorum ,ay dedim şimdi bu gelmiştir ,benı kapıda beklıyodur,böyle dengesizlikleri vardı ,yandım dedım, havada karanlık ,deidmki şu köşedeki apartmanın yanında giyinim,arabalar park halıne kımse benı gormez ,ben çıkardım pantolunu çantadan gıyındım ,gayet bişi yokmuş gibi ,yürüyorum 2 adım attımne görim,arabanın ıcınde 6 kişilik bir aile benı izlemiş gülüyor ,nasıl bozuldum ,elımdekı şemsiyeyi arabanın camına dogru salladım ,hiç mi görmediniz pantolon gıyınen birini dedim böyle sert bi şekilde ama içimden kıkır kıkır gülüyorum ,mahalleye rezil oldum kımbılır neler dedıler hakkımda![]()
Bizim yurt kampüsün içinde.
Sunumum vardı o gün bir güzel giyindim süslendim sunumumu yaptım herkes çok beğendi falan sonra dersten sonra yurda geldim soyundum dökündüm pijamalarımı giydim.
O esnada bakkaldan bir şey lazım oldu, yurt da kampüsün köşesinde kalıyor teller var okulun dışındaki bakkala sesleniyoruz ordan tellerden bize istediğimizi getiriyor böyle rezil bi sistem![]()
Ben kedili pijamalarımla indim aşağıya tellerin orada siparişlerimi beklerken bizim sınıftan 3-4 çocuk ordan geçmesinler miNereye döneceğimi şaşırdım ama gördüler beni
Hatta bayaaaa bi baktılar ben ne yapacağımı şaşırdım bir de ayağımda parmak arası terlikler vardı.
![]()