En Sağlıklı Korunma Yolları

ksglrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
16
11
3
34
Hiç bir fikrim yok bu konuda en sağlıklısı hangisi nasıl olur tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorumm

yeni evlendik daha bir ay olmadı biraz beklemek istiyorum
kesin bana güvenmiyormusun triplerine girecek

yeni evlendik daha bir ay olmadı biraz beklemek istiyorum
kesin bana güvenmiyormusun triplerine girecek

buşin guvenle alakası yokkk şakasıda yokk.. esın cocuk ıstedıgı ıcın guven konusundan vurmak ıstemıs senı ama... cocuk konusuna hazır deglsen bı seklde ıkna et esını kanma yanı bana guven demesıne falannn... ha kornmaynca hemen olck dıye bısey yok tabıkı ama tedbırını alcaksın...ben olsam hap veya ıgne ıstemzdım ama o hormonlar ılerde hep lazım olcak sana cocuk ıstedgnde cunku

Prezervatif.

Hormonlardan ziyade hiç kaçırmadan almam gerektiğinden hapta kendime güvenmiyorum. Bir de görmediğim şeye inanamıyorum niyeyse :D

Ama eşiniz çocuk istiyorsa ve sizin istememenize anlayışla yaklaşmayacaksa ne kadar güvenebilirsiniz prezervatifi düzgün kullanacağına?

eşim bunu kabul etmez o çocuk istiyor ben erken olduğunu düşünüyorumm
hap kullansam hormonlara zarar veriyomuş sanırım

Oncelikle esinle hemfikir olmalisin ondan gizli korunacak halin yok ya ??!!
Duzgun kullanildigi taktirde prezervatif tabiki, hem gebelikten hemde cinsel yolla bulasan seylerden korur.

Ama once kocanizla hemfikir olmalisiniz.

Ben hap kullanmiştim ve yine korunma dönemlerinde hap kullanmayi düşünüyorum.
Hap tertemiz alet edavata gerek yok:) ayrica sağliken olumlu yönde etkisi de var.
Kondomu sevmiyorum, eşim de hoşlanmiyor.
Ben oyumu haptan yana kullaniyorum:dondurma:

Esin bana guvenilir gelmedi, korunma isini ona birakmazdim ben olsam. Hap ya da aylik igne kullanirdim.

Bu arada başlık genel bir başlık olduğu için belirtiyorum, özellikle evli olmayan arkadaşlar hapla korunsa bile prezervatif de kullanması en sağlıklısı. Prezervatif dışındaki korunma yöntemleri cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı korumaz.

Bu da burada dursun :)

Erkeklerin prezervatif kullanmak istememesinin tek sebebi kendi zevkleri ve sırf bunun için eşinin sağlığıyla oynamasını isteyen eşlerden nefret geldi yani. Kadın çeksin herşeyi ya sağlığından olsun ya da istemeden gebe kalsın yeter ki paşanın gönlü olsun. Bu kadar taviz vermeyin eşlerinize ya sağlık herşeyden değerli.

Back
X