En Sağlıklı Korunma Yolları

Ay ben şu cildim porselen gibi oldu olayına takıldım.emziriyorum hormonlardan cildim çok bozuldu.d.kontrol hapı düzeltiyomu.ama emzirirken kullanılmıyo sanırım
Hamileyken ilaçların önemli bir kısmı yasak. Yazz 24+4 kullanıyordum. O zaman süperdi. Hamileliğimin son döneminde çok bozuldu cildim. Şimdi yine iyi. Benim kızım 19.ayında. sizin bebek ne kadar ki?

Hamileyken ilaçların önemli bir kısmı yasak. Yazz 24+4 kullanıyordum. O zaman süperdi. Hamileliğimin son döneminde çok bozuldu cildim. Şimdi yine iyi. Benim kızım 19.ayında. sizin bebek ne kadar ki?
3 aylık daha bi türlü düzelmiyo cildim.d.kontrol hapı kullanmadım hiç bide bende pek ilaç içme huyu yoktur.unuturum kesin.

Onu kolay kolay her erkek kabul etmez.erkek için üretime katkıda bulunmak önemli :)
Acaba karisindan baska kimle ureyecek o erkek, aklini alirim aklini:sopa:. Sorun bakalim baska Kimden cocuk istiyormus. Sacma erkeklik grurunu yerim.
Her ay adet olan BIZ, hamilelik desen BIZ Hala da kusuyorum bitmedi cilem. Uzerime spiral takayim yok HAP alayim.
Yok yok ya cidden bir sorun bakalim degerli spermleri daha nereye lazimmis. Ben iki cocuk yaptim mi tamam, ikna ettim. Cunku daha da lazim degil.
Hem korkusuz bir cinsellikte bilemiycem Hani derler ya zabbaha kadar dens :halay:

ilerde çock düşndğnde o haplar geciktirebiliyor.. hormonlarını etkiliyor. en etkili prezervatif. ama eşin zevk almıyorsa ilerde prblem olabilr cinsel isteklerde azalma gbi. doğal yönden korun derim. en sağlıklısı.

Ben ilk evlendigim ay hap kullandım tam korudu. Saat 10 dan sonra gözlerimi açamıyordum acayip uyku yaptı :KK70: sonra baktık olmuyo sürekli uyuyorum prezervatife döndük. 14 ay oyle gitti ama evde kalmadığı bir gün ben hamile kaldım :KK70: şuan spiral ile korunuyoruz. Ama adet donemlerim eskisine nazaran daha uzun ve yoğun geçiyor..yani ama en iyisi spiral gibi.

Acaba karisindan baska kimle ureyecek o erkek, aklini alirim aklini:sopa:. Sorun bakalim baska Kimden cocuk istiyormus. Sacma erkeklik grurunu yerim.
Her ay adet olan BIZ, hamilelik desen BIZ Hala da kusuyorum bitmedi cilem. Uzerime spiral takayim yok HAP alayim.
Yok yok ya cidden bir sorun bakalim degerli spermleri daha nereye lazimmis. Ben iki cocuk yaptim mi tamam, ikna ettim. Cunku daha da lazim degil.
Hem korkusuz bir cinsellikte bilemiycem Hani derler ya zabbaha kadar dens :halay:
Ay ne biliyim benim eşim kesinlikle kabul etmez.ama bende istemem öyle bişeyi.aynı şekilde tüp bağlatma olayınıda istemem.hayat bu bellimi olur.belki bidaha bebiş istenir.

Ay ne biliyim benim eşim kesinlikle kabul etmez.ama bende istemem öyle bişeyi.aynı şekilde tüp bağlatma olayınıda istemem.hayat bu bellimi olur.belki bidaha bebiş istenir.

Kenara bir tutam sperm atiyorsun o konu da kapaniyor. Kotusunu dusunursek bu maleseh Rabbim evlatlarimiza saglik versin. Ben yumurtalarimla her ay oynayayim da onlar jeden yapmasin. Vermeyin erkeklere su kadar prim ya. Bunun erkeklikle alakasi yok. Ben yumurtam bitince ya da sorun olunca Basil kadinliktan cikmiyorsam o da oyle. Alismadigimiz icin tuhaf geliyor AMA cok guzel bir korunma yontemi. Risk de dusuk baya. Amac korunmak zaten . kadinlar senelerdir ne cekiyorlar kadinsal hastaliklardan. Ben bu karari Verdim ve kendimi hazirladim. Hayirlisi olsun simdiden

eşim bunu kabul etmez o çocuk istiyor ben erken olduğunu düşünüyorumm
hap kullansam hormonlara zarar veriyomuş sanırım

yeni evlendik daha bir ay olmadı biraz beklemek istiyorum
kesin bana güvenmiyormusun triplerine girecek

Sperm erkekten geldiğine göre, erkek korunacak. Neden kadın korunsun ki? Güvenle ne alakası var?

Kondom, ilk ve tek kullandığımız korunma yöntemi. Gayet rahat ve sağlıklı. Nereye kadar hap içeceksin yazık değil mi vücuduna?

Ya arkadaşlar, prezervatif sadece erkeğin değil ki kadının aldığı zevkin de içine ediyor. Bir bende öyle oluyor olamaz herhalde?
Markasına göre değişiyor. İyi de bir marka ben de aşırı yanma ve kuruluk yapıyor.tam eziyet oluyor. Daha iyi bi marka var onda sorun olmuyor.

Kenara bir tutam sperm atiyorsun o konu da kapaniyor. Kotusunu dusunursek bu maleseh Rabbim evlatlarimiza saglik versin. Ben yumurtalarimla her ay oynayayim da onlar jeden yapmasin. Vermeyin erkeklere su kadar prim ya. Bunun erkeklikle alakasi yok. Ben yumurtam bitince ya da sorun olunca Basil kadinliktan cikmiyorsam o da oyle. Alismadigimiz icin tuhaf geliyor AMA cok guzel bir korunma yontemi. Risk de dusuk baya. Amac korunmak zaten . kadinlar senelerdir ne cekiyorlar kadinsal hastaliklardan. Ben bu karari Verdim ve kendimi hazirladim. Hayirlisi olsun simdiden

Bu ben kararımı verdim ben hazırlandımlık bir olay değil ki. Yani eşiniz sizden tüplerinizi bağlatmanızı isteseydi o mu kendini hazırlayacaktı. Bu çok ciddi bir prosedür ve bildiğim kadarı ile geri dönüşü yok.
İnsanların en büyük hatası her şeyin kontrollerinde olduğunu düşünmek bence. Tam şu andaki hayatınızın garantisi var mı? Eşinizle asla ayrılmayacağınızın, sonsuza dek birlikte olacağınızın, başka insanların hayatınıza girip onların da çocuk istemeyeceğinin garantisi var mı? Ya da her şeyden geçtim. Allah korusun Allah sizi böyle bir acı ile sınamasın, 2 çocuk bana yeter diyorsunuz bunun hep böyle kalacağının müjdesini mi aldınız? Hayatta yaşayabileceğiniz herhangi bir durumun size yeniden çocuk istetmemesi kesin mi?
Tabiki de karı koca iki yetişkin insanın alacağı karara saygım sonsuz. Ama bunu başkalarına doğum kontrol yönetemi olarak önermek yanlış bence.

yeni evlendik daha bir ay olmadı biraz beklemek istiyorum
kesin bana güvenmiyormusun triplerine girecek

Bana güvenmiyorsun derken eşiniz size korunacağını söyledi ve onun korunmayacağını mı düşünüyorsunuz? Ne konuda bir güvenden bahsediyor?
Şu an mevcut durumda korunuyor musunuz?

Hiç korunmadık ama doğumdan sonra cilt altı implant taktırmayı düşünüyoruz. 3 yıl koruması varmış.

Nedense korunma konuları açılınca hep "The best protection is no sex" diyesim geliyor :D

(En iyi korunma, hic sex yapmamaktir.) :P

Lütfen ilgili bölüme konu açalım ve konu açmadan önce bölüm kurallarını okuyalım..

Back
X