- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.705
- 528
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Yani yeni öğrenen birine 20 bin vermektense daha kıdemli birine 30 vermek bana mantıklı geliyor ama olabilir de tabii.galiba fazla maaş alıyor kıdeminden dolayı. o yüzden onu çıkarmışlar
Anlamadim onu allma beni al?
Evet öyle oldu ama beni dinlemediler.anlamadım, kıdemli olduğu için onu işten mi çıkaracaklardı da siz beni çıkarın dediniz
Etkim yok, her şeyi de konuştuk. Bana kırgın da değil sadece ben kendime kırgınım.Süreç yaşanırken şeffaf olsa idiniz sanıyorum size kırılmazdı, burada bir vefasızlık hissiyatı oluşmuş karşı tarafta. İşten çıkarılmasında sizin de etkiniz mi var ihanet etmiş gibi hissediyorsunuz?
En azından kendisine söyleyip başka iş bulması için zaman yaratabilirdiniz, hazırlardı kendini madem biliyordunuz?
Hayır onu çıkaracaklardı zaten.Konuyu anlamadım.
Sizi çıkaracaklardı da, kendiniz mi beni çıkarmayın dediniz ?
Evet ama işe yaramadı.Ay kusura bakmayın okurken içimden "hadi oradan" dedim.
Arkadaşınız çıkarılacaktı, siz de onu çıkarmayın beni çıkarın dediniz öyle mi :)
Haklısınız ama insan dostunu çok sevince çıktığı iş yerinde durmayı bile ihanet sayabiliyor.Ne alaka ya, kovulsun diye imza atmadiysan niye ihanet olsun ki?
İş sonrası yine bulusursunuz. Dostluk böyle yorucu bir şey degil
Yoo öyle bir şey yok.Haklısınız ama insan dostunu çok sevince çıktığı iş yerinde durmayı bile ihanet sayabiliyor.
gereksiz takinti yapmissiniz. ben de ortada gercekten ihanet var diye geldim. ne yapacaktiniz? toplu grev fln mi duzenleyecektiniz o isten cikmasin diye? kendinizi kapiya mi zincirleyecektiniz? sucunuz yok (yani olay anlattiginizdan ibaretse) ama arkadasiniza boyle sucluymussunuz gibi konusursaniz onun da bilinc altina "ulan?!" diye tohum ekmis olursunuz....Evet öyle oldu ama beni dinlemediler.
Etkim yok, her şeyi de konuştuk. Bana kırgın da değil sadece ben kendime kırgınım.
Hayır onu çıkaracaklardı zaten.
Evet ama işe yaramadı.
Haklısınız ama insan dostunu çok sevince çıktığı iş yerinde durmayı bile ihanet sayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?