En sevdiğiniz filmler?

Twilight serisi.
The crow
Wanted
Sevgililer günü katliamı
Şeytan Marka Giyer
Gelinler Savaşı
Requiem for a dream
Fight club
Candy

aklıma gelirse yazarm daha =)

audrey tautou nun AMELİE filmi:asigim:sinemada tek başıma izlemiştim..hala da fırsat buldukça severek aynı zevkle izlerim...

esaretin bedeli
piyanist
sweeney todd
tristan and isolde
forest gump
the notebook
fight club
the crow
hepsi de mükemmel...

Mavi-Beyaz-Kırmızı
Mor Yıllar
Esaretin Bedeli
Zindan Adası
Soğuk Dağ
Fareler ve İnsanlar
The Piano
Forrest Gump
Germinal
Alcatraz Kuşçusu
Umberto D.
Grabavica
Nefes (Breath)
Tarafsız Bölge
Slumdog Millionare
Desu Uzala
Yay
Deliler Evi
Boş Ev

A walk to remember en az 2 saat agladim film bittikten sonra. Erkek arkadasimda cok aglamisti ihi:) kardesimde bunu izleyen agliyor anlayacaginiz ask filmi izlemek isterseniz kesinlikle pisman olmazsiniz
The notebook:)
Path adams:)
Babam ve oglum
The pursuit of Happyness
(umudunu kaybetme) Will smith in filmi gercek yasanmis bir olay inanmanin gucune bir kez daha sahit oldum. sonunda da cok sasirmistim. Son anda bir adam geciyor ekrandan o adam o gercekleri yasayan adamin ta kendisikaydirigubbakcemile3
Veee Hayalet:) yine bir ask filmi
olumunekankayizsmile

The Return (Vozvrashcheniye) çok iyi bir film kesinlikle tavsiye ederim.

‘Dönüş’, festival çevrelerinde büyük heyecan uyandırdı ve pek çok ödül topladı. Andrey Tarkovski’den esintiler taşıyan alegorik bir gerilim olan film, Venedik’te Altın Aslan’la birlikte, En İyi İlk Film Ödülü’nü; Avrupa Film Akademisi Ödülleri’nde de Yılın Keşfi Ödülü’nü aldı; Altın Küre’de ise Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü’ne aday gösterildi. Tarkovski’nin 1962’de Altın Aslan’ı almasından bu yana hiçbir Rus yönetmenin ilk filmi bu başarıyı tekrarlayamamıştı. Venedik’teki bu zaferin ardından, kendi ülkesinde bir ‘yabancı’ konumunda olan Zvyagintsev’i Ruslar da bağırlarına bastı.

Mary and Max, Vicky Cristina Barcelona, , Bridget Jone's Diary, The Godfather, SWEENEY TODD, Ice Age, V for Vendetta, Makas Eller, Fight Club, Prestij, Volver, P.S I Love You, What Dreams May Come, Frida, Babam, Romulus, Leon, Not: Seni Seviyorum, Amelie , Başka Dilde Aşk, Sin City, Edward Scissorhands, Secret Window, Charlie and the Chocolate Factory, Sleepy Hollow, Gia, Big Fish, Alice in Wonderland, Big Fish, Kayıp Nişanlı, The Hangover, Kill Bill, Forest Gump, Coco Before Chanel İzlenicek filmler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
REQUIEM FOR A DREAM

inanilmaz güzel bir film, 1 hafta etkisinde kaldim, halada müzigini duydugumda tüylerim ürperir.

herkesin gorusleri farklidir a.s

ben kehanet'i begenmistim. sonu bana biraz sacma gelse de guzel film, zekice CADIARZU

mm, bir de bir alisveriskoligin itiraflari var tabi lülülülülülü

super bi film. alisveris yapmaya bayilan ve begendigi bir giysiyi vs. almadan duramayan bir kizi anlatiyor. ve onun askini :kedi: guzeldi, cok guzeldi. adam da cok yakisikliydiii :roflol:

tavsiye edilirler :teytey:

iyi forumlarr, iyi yorumlar hanımlar :lepi:

dipnot:kafiyenin boylesii zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…