Merhaba arkadaşlar ,
Yarışmamızın adı En Yakışan Çift olacaktı ama daha sonra düşündüm ki her çift yakışır sonuçta herkesin arasında güçlü bir sevgi bağı var ve yakışma kavramıda görecelidir..Bende daha kibar ve uyumlu olması açısından en sevimli çift dedim yarışmanın adına...
Kimi en sevdiği resmini gönderdi ... Kimide en özel gününden söz gününden resimlerini gönderdi...
* Resimler alfabetik sıraya göre dizilmiştir... (Kullanıcı isimlerine göre)
* Resimde yüzler açıktır fakat yarışma bitimine kadar nickler açıklanmayacaktır !!!
* Yarışma bitiminde yüzler açık olduğundan Kazen'e konunun kapanması yada resimlerin silinmesi talep edilecektir...
* Lütfen güzel bir yarışma olsun...Hatta yarışmada demiyorum güzel bir paylaşım diyorum... Çünkü burdaki bütün çiftler birbirlerine çok yakışıyorlar zaten... Siz sadece içinizden hangi resim geçtiyse ona oy verin yeter...
Yarışmamızın adı En Yakışan Çift olacaktı ama daha sonra düşündüm ki her çift yakışır sonuçta herkesin arasında güçlü bir sevgi bağı var ve yakışma kavramıda görecelidir..Bende daha kibar ve uyumlu olması açısından en sevimli çift dedim yarışmanın adına...
Kimi en sevdiği resmini gönderdi ... Kimide en özel gününden söz gününden resimlerini gönderdi...
* Resimler alfabetik sıraya göre dizilmiştir... (Kullanıcı isimlerine göre)
* Resimde yüzler açıktır fakat yarışma bitimine kadar nickler açıklanmayacaktır !!!
* Yarışma bitiminde yüzler açık olduğundan Kazen'e konunun kapanması yada resimlerin silinmesi talep edilecektir...
* Lütfen güzel bir yarışma olsun...Hatta yarışmada demiyorum güzel bir paylaşım diyorum... Çünkü burdaki bütün çiftler birbirlerine çok yakışıyorlar zaten... Siz sadece içinizden hangi resim geçtiyse ona oy verin yeter...
Başlıyoruuzzz..... Hazırmısınıızzzzzz !!!
1 NO'LU ÇıFTıMıZ
2 NO'LU ÇıFTıMıZ
3 NO'LU ÇıFTıMıZ
4 NO'LU ÇıFTıMıZ
5 NO'LU ÇıFTıMıZ
6 NO'LU ÇıFTıMıZ
7 NO'LU ÇıFTıMıZ
8 NO'LU ÇıFTıMıZ
9 NO'LU ÇıFTıMıZ
10 NO'LU ÇıFTıMıZ
11 NO'LU ÇıFTıMıZ
12 NO'LU ÇıFTıMıZ
13 NO'LU ÇıFTıMıZ
14 NO'LU ÇıFTıMıZ
15 NO'LU ÇıFTıMıZ
16 NO'LU ÇıFTıMıZ
17 NO'LU ÇıFTıMıZ
18 NO'LU ÇıFTıMıZ
19 NO'LU ÇıFTıMıZ
20 NO'LU ÇıFTıMıZ
21 NO'LU ÇıFTıMıZ
22 NO'LU ÇıFTıMıZ
23 NO'LU ÇıFTıMıZ
NAZARLARDAN KORUSUN TANRI BıZı
ıNCıTMESıN ELLER YÜREĞıMıZı
ıNCıTMESıN ELLER YÜREĞıMıZı

:enbuyukkk:
NıCKER AÇIKLANMIŞTIR..... KAZANAN ÇıFTıMıZı TEBRıK EDERıM...
NıCKER AÇIKLANMIŞTIR..... KAZANAN ÇıFTıMıZı TEBRıK EDERıM...
Son düzenleyen: Moderatör: