Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendini dünyanın merkezi sana tipler varya hani altında marka pantolon varsa ayakkabısı adidassa he bide son model teli varsa kral o sanıyo ama o APAÇİ bence kıl olurum öle tipleree
Kitap nedir bilmeyen,okumamayı,güncel konularla ilgisi olmamayı,dünya görüşü olmamayı marifet sayan,hiçbi konuda bilgisi olmayan aklı sadece futbol,kızlar ve kavgaya çalışan,üstelik bunlarla ilgili olduğu için övünen,müzik zevki olmayan erkekler.
Benden uzak olsunlar
yazılmayanları yazayım bende:)evlenmeyi hizmetçilik olarak üstelik bunu da tek taraflı kadınların erkeklere yapması olarak gören ve kadına değer vermeyen erkeklere uyuz oluyorum,boş yere bağıran güya !erkeklik taslayanlara fitil oluyorum,gözü başka kadınlarda olduğu için kendisinin ne mal olduğunu bildiği için kendi kadınına hayatı zindan etmeye çalışan çok namuslu erkek görünümlü müsvettelerdense iğreniyorum biriside halamın kocası olur!!
saygıdan, sevgiden, hoşgörüden yoksun..kendini boş işlere adamış, bütün gün pc oyunlarıyla hayatını geçiren, bir tane gazete bile açıp okuyamayan, kaç yaşına gelmiş hala baba parasıyla ona buna caka satan, parasını olur olmadık harcayan, plan program nedir bilmeyen, sevgilisi veya eşi olan kadına ''aa nasıl olsa avucumun içinde, ne yaparsam yapayım benden vazgeçemez'' düşüncesiyle davranan....ooo o kadar çok ki hangi birini anlatayım. ya da kafamı toparladığım bir ara gelir uzuuuun uzuuun anlatırım saçma sapan,en itici erkek tipini!!!
saçlarını jöleleyip yana veya arkaya yatıran yada horoz gibi diken, şalvar tipi pantolon giyinen, serseri görünümlü olan, kadınlara şiddet gösteren, saygısızlık eden, kadınları aşağılayan, kadınları sadece çocuk yapıcak malzeme olarak gören, kitap okumayan, bir yere gidilince ne söylemesi gerektiğini nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, kültürsüz... bu böyle devam eder aslında ama neyse bu kadar yeterli
Kendini bişey zanneden ,gelecekle ilgili hiç bi beklentisi olmayan, bi kıza nasıl davranması gerektiğini bilmeyen,kibarlıktan nasipini almamış erkeklerin hepsine gıcık olurum
dişlerini fırçalamayan
parfüm kullanmayan
ayakkabılarını temiz tutmayan
apaçi gibi giyinen
devamlı kızlardan bahsedip peşimde çok var ama yüz vermiyorum diyen (eminim hiç yoktur)
tatlım diyen !!
tv yi sadece maç izlemek için kullanan
Kendini öven,iki lafından biri cinsellik olan,kadınlara ''mal''mış gibi davranan.
Herşeyin doğrusunu kendisinin bildiğini sanan.
Çok bol rapçi tarzı giyinen,saçlarına iki kilo jöle süren,yolda her gördüğüne laf atan.
Kaba,dilinde sürekli küfür olan.