En sinir olduğum şey!

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar ben ne başkasından kıyafet isterim ne de o insanın benden istemesini isterim.Yani sevmem kıyafetlerimi paylaşmayı.Yakın arkadasımın ablası öğretmenliğe başlıycak bana direk senin kıyafetlerindende giyerim falan dedi hatta dün üstümdekine bakıp altına siyah uzun kollu bluz giyerim olur falan die konuştu ben de kırmamak için bişey diyemedim.Kendisinin benle çok muhattaplığı yoktur hemde.Normalde baska uzak yerdeydi öğretmenliği burada yapcağı için buraya geldi.Onu kırmadan nasıl yapcam bu işi?

Karşındaki sana dan dun laflar edecek cesareti buluyorsa sen de dan dun cevaplar verecek cesareti bulmalısın.Ne demek ben bunu giyerim? Nefret ederim emrivakilerden.Beğenmiştir,olabilir.İnsan bir nezaketen izin ister.Ben de sevmem eşyalarımı paylaşmayı.Kimsenin butiği yok kardeşim bu ne böyle Sessiz kalırsan bu böyle devam eder.

Son düzenleme:

Espirili bir dille, ben kendimden bile sakınırım kıyafetlerimi, ama nerden aldığımı söyleyebilirim de geç yahu. Düşünme bu kadar.

ayy bende senin gibiyim.baskasının giyemem.giymesini de istemem.
bunu güzel bir dille anlatacaksın.ya arayıp söyle,yada msj at

Vermeyecegim deyip kestirip atin. Ne rahat insanlar var yahu.

burda hiç dert edecek bir şey yok.
açıkça 'ben kıyafetlerimi başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanmıyorum, huylanıyorum, rahatsız oluyorum ' tarzı bir cevap verin.
kırmamak gibi bir düşünceye hiç girmeyin, bunda kırılacak bir şey yok.
o nasıl pat diye söylüyorsa siz de aynı rahatlığı gösterebilirsiniz.

bende nefret ediyorum bu tiplerden, bugün bluzunu giyen yarın çamaşırına kadar ister , yurtlarda çamaşırlıktan iç çamaşırı çalanları duyduktan sonra bazı insanların herşeyi giyebilitesi olduğunu gördüm oyuzden hele hele samimiyetim yok diyosun, direk söyle, bukadar sevmediğin birşeyi hiç düşünmeden söyleyebilmelisin, bende hayır diyemem pek kimseye, ama bazı konular çok hassastır, hem boyle rahat bırısı alınmaz merak etme, daha kaç kişi hayır demiştir ona, ,, "şahsına özel birşey değil huy benim ki de " de geç

Bence işi şakaya vurmadan direk olduğunu gibi söylemelisin..

Kusura bakma canım ama ben bu olayları pek sevmiyorum dersin..

ne tuhaf insanlar var yahu... kıyafet alabilecek durumu var herhalde çalıştığına göre, neden başkasının kıyafetine göz dikmiş ki... başkasının eşyalarını kullanmayı alışkanlık haline getiren insanlar vardır hani beleşçi deriz, hiç farkı yok...

Ben de sevmem kıyafetlerimi paylaşmayı aslında ama yakın arkadaşlarımla da kıyafet alışverişi yaparız arada.
Sizden rica etmiş olmaması bencilce bir davranış. Kesin bir tavır koyun" veremem kusura bakma" deyin. Yoksa tepenize biner.

Konunu okurken birden ben actim sandim.:) her ne isterse kirlide yada bir arkadasima verdim de arsiz biri degilse anlar istemez daha.mezunuyetime aldigim abiyeyi arkadasim istedi verdim bozulmasin diye yikamadim dedi mal.sanki kuru temizleme yok.les gibi koktugu icin makineye attim oaram yoktu kuru temuzlemeye vermeye.sonuc mu elbisem artik yok darmadagin oldu.tavrini koy asalak insan cok sende yumusak yuzlu olursan cok konu acarsin burada

bende hiç sevmem böyle şeyleri.ne başkasından alınan kıyafeti giyerim nede kendimin olanı birine veririm.tabi bu durum kendi annem ve kardeşim için geçerli değil.birtek onlarla paylaşıyorum kıyafetlerimi ama başkasına asla.ne bileyim onlar nasıl giyecekler, temizlermidir,hastalıkları var mı.allah korusun eğer hastalarsa tekrar ben giyersem bulaşır banada diye vermiyorum.
böyle insanlarda nasıl istiyorlar anlamış değilim.biz istiyormuyuz ondan bundan? hayır.sizde istemeyin kardeşim aa.olacak iş mi bu.
nazik bir şekilde onuda kırmadan "kıyafetlerimi kimseyle paylaşmayı sevmiyorum"de.herhalde anlar.

işe yeni başlıyor ise ilk zamanların heyecanıyla oyle demis olabilir ama hoş degil.

yerinizde olsam ona bir tane gomlek veya kazak hayırlı olsun hediyesi alırdım,

sonra da duzgun bir dille kusura bakma kıyafetlerimi paylaşmaktan hoşlanmıyorum derdim.

o istemeye çekinmiyor da siz niye söylemeye çekineceksiniz... maaşını aldıktan sonra kendi dolabını doldurmaya başlar zaten.

Kibar bir dilde vermek istemedigini , soyleyebilirsin..

Neden bukadar kafana taktin ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…