- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Kiza uzayli demiş şahsın biri ya. Dalga mi geciyorlar anlamadim. Ayiptir be ayiptir.
Insanliktan bu kadar uzak olmayın.
Insallah bir gun bu kizin yerine dusmezsiniz, inşallah.. pes dogrusu pes!!!
bence o manken halinden memnun..hem sizene benim görüşümden..millet neden rahatsız oldu anlamadım..Kiza uzayli demiş şahsın biri ya. Dalga mi geciyorlar anlamadim. Ayiptir be ayiptir.
Insanliktan bu kadar uzak olmayın.
Insallah bir gun bu kizin yerine dusmezsiniz, inşallah.. pes dogrusu pes!!!
bence o manken halinden memnun..hem sizene benim görüşümden..millet neden rahatsız oldu anlamadım..
ben dalga geçmedimki..fikrimi düşüncemi yazdımAyip çünkü. Insanlarin hastaliklariyla dalga gecmemelisiniz. Ayıp, hic ogretilmedi mi?
ben dalga geçmedimki..fikrimi düşüncemi yazdım
Merak ettim gercekten memleket nire?[/QUOT
istanbul luyum..3 kuşak buralıyız
neden kızıyorlar bu kadar alınıyorlar anlamış değilim...evet uzaylı dedim...bizlerde uzaylıyız..hadi buyurun..İnsanımız gerçekten çok acımasız. Forumda uzaylı diyen olmuş , normalde kim bilir ne laflar duydu bunca yıl..
Çok üzüldüm .
Fiziği harika gerçekten şov dünyası onu da harcamaz umarım..
neden kızıyorlar bu kadar alınıyorlar anlamış değilim...evet uzaylı dedim...bizlerde uzaylıyız..hadi buyurun..
hayır kıvırmış değilim ayrıca kıvırmak ne demek?hepimiz dünya üstünde dünya dışında var olan mahlukatlar uzaylıdır..dünya da bir planet olduğuna göre ve feza da olduğuna göre uzaylı oluyoruz..kendinizi farklımı görüyorsunuz..gökteki ve yerdekini yaratan Allah değil midir..ayrıca gökteki ve yerdeki derken siz ne anlam çıkarırsınız?Cok iyi kiviriyorsun gerçekten
hayır kıvırmış değilim ayrıca kıvırmak ne demek?hepimiz dünya üstünde dünya dışında var olan mahlukatlar uzaylıdır..dünya da bir planet olduğuna göre ve feza da olduğuna göre uzaylı oluyoruz..kendinizi farklımı görüyorsunuz..gökteki ve yerdekini yaratan Allah değil midir..ayrıca gökteki ve yerdeki derken siz ne anlam çıkarırsınız?
biraz sohbet edeydik kız hemen kaçma..valla canım sıkılıyorTamam tamam
biraz sohbet edeydik kız hemen kaçma..valla canım sıkılıyor
Burasi sohbet yeri degil ayrica bir insana hastaligi dolayisiyla uzayliya benziyor diyen bir insanla muhabbet edemem, sonradan kivirip da hepimiz uzayliyiz diyenle hele hele hic hic muhabbet edemem...biraz sohbet edeydik kız hemen kaçma..valla canım sıkılıyor
e bayyy..niye uzatıyorsunki?Burasi sohbet yeri degil ayrica bir insana hastaligi dolayisiyla uzayliya benziyor diyen bir insanla muhabbet edemem, sonradan kivirip da hepimiz uzayliyiz diyenle hele hele hic hic muhabbet edemem...
Kendi dengini bul canim... bye bye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?