En son gördüğün rüya ?

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
198
Oyun çok basit ... Korktuğumuz sinir olduğumuz yada mutluluktan havaya uçtuğumuz rüyalar ...
En son gördüğümüz rüyayı yazıyoruz

Tüm rüyaların hayra çıkması dileğiyle :KK37:
Başlıyorum
:KK75:

Dün gece rüyamda hiç bilmediğim bi kuaföre gitmiştim ve sadece topuz yap dediğim halde boya dahil herşeyi yaptı kuaför sinir oldum dövcektim :KK70::KK70:

Son düzenleme:
Sınavın etkisiyle 2 gün üst üste 1 gün rüyamda sınava geç kalıyorum ve beni sınava almıyorlar bende rüyamda beni sınava almayanlarla kavga ediyordum,2 gün ise sınava giriyordum ve hepsinden sıfır almış oluyorum.:KK53::KK53:

Daha bugün gördüm hala etkisindeyim. Sevgilim facebookda profil fotoğrafına çıplak resimlerini koymuş. Kavga etmeye gidiyorum yanına. Değiştir dedim değiştirmem dedi. İyi o zaman ver telefonunu ben değiştiririm dedim. Resimlere bir girdim bir kadınla beni aldattığı fotoğrafları :KK57: Öyle yıkıldım ki, hala canım acıyor. Rüya ama işte :KK43:

Ben de bugün gördüm, hem de bir çift kaş gördüm :D ne alaka bilmiyorum benim kaşlarım kalınlaşmıştı, ama sadece kaş :D

Rüyamda chat yapıyordum sonra chat yaptığım kişiyi bulmuş onu dövüyordum..:KK53::KK45::p

Çocuk görüyorum devamlı yahu, son ikisi kızdı :KK53: Net hatırlamıyorum.

İki adım atıp tekrar uyuyordum tekrar uyanıyordum tekrar uyuyordum..
Rüyamda uyuduğumu yorgun olduğumu gördüm

Benden önce iki kuzenim kaçırılmış sonra da beni kaçırdılar.. Aileler evde toplanmış düşünürlerken telefon çalıyor birini açmıyoruz korkuyoruz artık diğeri çalıyor sonra açılıyor artık işte kızınızı kaçırcaz şu kadar para isticez diye :KK48: Ben de düşünüyorum evden çıkmayım falan ama bir sürü kişi eve geliyor beni alıp gidiyorlar, şaşırıyorum baya. Daha uzun ama sonu tatlıya bağlanmıştı :KK53:

Sevdiceğim beni istemeye gelmiş ama üzerimde özenerek aldığım elbisem değil daha önce bi çok kez giydiğim elbisem var gidip değişeyim diyorum bişey olmaz zaten yüzükler takılcak diyo Elbisemi bayaaa bi dert edindim rüyada :KK48:

Öğrencilerine ders veriyodum sabah kalktım arkdaşm yarın okulda yerime gelrmisin dedi bi rüya bu kadar çabuk mu çıkar :-):-)

Back
X