- 21 Ağustos 2015
- 32.200
- 97.780
- 798
- 38
- Konu Sahibi Ciceksever0606
Sole yagı bilmiyorm da Bim in zeytinyagı hic güven vermiyor bana.Yani yazacağım için belki linç yiyeceğim ama market alışverişine 3000 lira verip 1 kalıp kaşar peyniri (55-70tl, Teksüt 600 gram alıyoruz 2 paket şeklinde ) almadıysanız bilemedim nasıl veya nereden alışveriş yaptınız
Yanlış anlaşılmasın bu zamları bu düzeni savunmuyorum.. Fakat kaşr peyniri hariç demeniz bir tek bana absürt gelmiş olmamalı.. hani deseniz ki pastırma, kavurma, antrikot falan alamadık okey onlar zaten hayal
Biz mesela x markette 5 lt yağ ne kadar sallıyorum 150 lira , bim de Sole ne kadar ? 120 tl mesela .. gidiyoruz yağı BİM’den alıyoruz.
Markette ariel deterjan ne kadar 6 kiloluğu misal 90 lira , evimizin yukarısında toptan fiyatına satan bir yer var orada ne kdar 78 lira gidip oradan alıyoruz.
Baktığınız zaman eşim de bende calısıyoruz. Ama parayı sokakta bulmadık. Sabahtan akşama kadar köpek gibi calısıyoruz haliyle 2-3 market bakıp indirim yakalamaya uygun olan yeri bulmaya özen gösteriyoruz.
Aynı zaman da kızımın maması eczanede 150 lira e bebekte 130 lira gidip yine toptan olan bir yerden alıyorum 95 lira ..
renkli çamaşırlar için deterjan çok iyi bir şey almıyorum mesela bi ariel, bi omo almıyorum .. daha uygun bir şey alıyorum .. önemli olan beyazlar benim için ..
biz normalde 2 kişiyiz bir de 8 aylık kızım var sadece onun mama, bez gideri her ay bize 1800 lira zaten .. şuan kv ve kp de bizimle yanii 4 kişiyiz bizde aylık 2500-2800 gibi bir rakam harcıyoruz.. aylık alışveriş yapıyoruz biz, tabi bittikçe yine çıkıyoruz. tavuğum etim tereyağım eksik olmaz evde ben bile bu kdar harcıyorum
detaycı olduğum, indirim kovaladığım halde .. Mesela geçen gün makarna aldım Filiz ve Ankara Nuhun vardı .. filiz 5 gibi bişeydi Ankara 4liraydı indirime girmişti, eşim tek basına çıksa buna takılmaz mesela eline geleni alır hiç bakmaz . Ama benim için 50 kuruşun bile değeri var. Akşama kdar çalışıyorum kolay kazanmıyorum ben o 50 kuruşu:) telefon uygulamalarına bakabilirsnz isim vermem sorun olmaz sanıyorum ki işte gelsin, getir gibi uygulamalarda bazen müthiş indirimler oluyor evde olsa bile hemen alıyorum. 30-40 lira bir anda indiririm geliyor. Bunlara da bir göz atablrsnz.
1 lt 45 tl falan bimde
Ben hediyelik 500 ml damacana getirmistim Canakkaeleden taa Agustorsa 40 tl di yarım lt.
Ne bilim bana güven vermiyr Bim in yagları
(Benim paranın nereye gittiği belli oldu,güven versin diye diye gitti mayıs