• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Son Ne aldn?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay canım ya :( bende fondöten almıştım kız benimle adam gibi ilgilenmediği için dedim kesin bu içime sinmicek eğer olmazsa değiştirebilir miyim dedim
kapağını açtığınız takdirde değiştiremezsiniz dedi,
heee dedm :)
birde testırları deniyorum o kadar çok ışık varki mağazada hepsi aynı gözüküyor geldim eve kapağı ve ambalajı anlaşılmıcak şekilde açtın denedm ve iade ettim
keşke seninde böyle bir şansın olsaymış :(
çok mu para verdin canım ya insana nasıl koyuyo

2 ürüne 168 tl verdim aptallar gibi..:47::47: fondöteni açtım ve kullandım canım, iade etsem hak geçer,olmaz :( neyse artık ya çöpe gidecek ya da birine veririm..deediğin gibi ışık beni çok yanılttı birde biz yüzüme sürmedik,bileğime uyguladık hoş durdu..neyse artık sağlık olsun ne deyim..

Son düzenleme:
2 ürüne 168 tl verdim aptallar gibi..:47::47: ben açtım ve kullandım canım, iade etsem hak geçer,olmaz :( neyse artık ya çöpe gidecek ya da birine veririm..deediğin gibi ışık beni çok yanılttım birde biz yüzüme sürmedik,bileğime uyguladık hoş durdu..neyse artık sağlık olsun ne deyim..

kesinlikle çöpe atma
ihtiyacı olan birine ver:23: sana dünyanın duasını eder
bana versen ben bile dua ederdim:52::52::52::52:

sende yoğun bir şekilde sür :) yazık olmasın kullan yani :)
en kötü far olarak kullanırsın:27:

allığı bir şekilde değerlendiririm de, fondöteni kullanamam hiç hoş durmadı..neyse iyi olsun bana :)

versende olur ama sat sen yinede hem ikimiznde işi olsun :)
seninde içine biraz su serperiim böylece :))

hehehe önemli değil,olan oldu zaten..özelden devam edelim canım, haklı olarak kızarlar yoksa :)

En son kendıme ıc camasırı aldım

kendime siyah bot,duş jeli,rimel,seramik tencere aldım:12:

cappy karışık meyve suyu...

cips almıstım dun

migrostan nivea maske, garnier bb krem aldım muhteşem bir şey %50 indirimdeydi:52:
lcw den yeni ciciler aldım:34:

sabah sımıt aldım

oyun hamuru !?
kalemler
konserve bezelye
:27:

Back
X