- 14 Aralık 2012
- 234
- 60
- 123
- Konu Sahibi altinsarisi
-
allah sağlıkla huzurla mutluyuvanıza güzel bebeğinizi nasib etsin darısı bizlerin başına :) bence hiç vakit kaybetmeden alın hele tam göbeğin orda sevimli bebek resimleri olan tsortler var hamıle bayanlar ıcın onlara bayılıyorum cok yakısıyor gercektenen son aldıklarım,journey den pantolon 60 tl.bir de yine journeyden o pantolonun üstüne kırmızı bir bluz 40 tl.düşündüm de zor hatırladım.2-3 ay olmuş.hamile olduğumu öğreneli hiçbirşey almamışım.sonuçta vücut değişiyor insanın şimdilik birşey alası gelmiyor.yakında hamile kıyafeti bakarım ancak
allah sağlıkla huzurla mutluyuvanıza güzel bebeğinizi nasib etsin darısı bizlerin başına :) bence hiç vakit kaybetmeden alın hele tam göbeğin orda sevimli bebek resimleri olan tsortler var hamıle bayanlar ıcın onlara bayılıyorum cok yakısıyor gercekten
markafoniden pantolon tayt 35 tl
gratisten 2 adet mat oje 7 tl
gratisten pastel allık 28 tl
yeni gelecekler markafoniden bluz 15 tl
ve indirime girmesini beklediğim deri pantolon girince alıcam
güzel şeyler almışssın canım güle güle kullan
doğru iyi yapıyosunuz birdahamı gelicez dünyaya :)morhipodan kırmızı bir elbise 39,90 tl
ve yine morhipodan pembe bir bluz 9,90 tl
bazen öyle ürünlerde öyle indirimler oluyorki almamak mümkün değil :)))))
güle güle giyinin hayırlı olsun :)trendyoldan supper bır rugan botıe aldım 39 tl...rodiden ındırımde kot pantolon 20 tl...maybelline rimel 14 tl...2 tane gul kurusu ve beyaz oje golden rose marka....ayhan marka 2 tane elbıse ıkısı 20 tl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?