*en son nereden, ne kadara, neler aldınız :)

altinsarisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
234
60
123
başlıktaki gibi cevaplarınızı bekliyorum benim son aldığım şeyler
fred perry çanta 200tl
mango mont 200tl
iki tane tüylü bot 40 ar tl markasız bi mağazaydı
mango beyaz badi 13 tl
sizdende bekliyorum :)

en son aldıklarım,journey den pantolon 60 tl.bir de yine journeyden o pantolonun üstüne kırmızı bir bluz 40 tl.düşündüm de zor hatırladım.2-3 ay olmuş.hamile olduğumu öğreneli hiçbirşey almamışım.sonuçta vücut değişiyor insanın şimdilik birşey alası gelmiyor.yakında hamile kıyafeti bakarım ancak

en son

japon pazarından kavanoz : 2 tl
cuma pazarından iki don toplam : 5 tl
tuhafiyeden makara : 3 tl
pastahaneden tatlı : 3 tl

allah sağlıkla huzurla mutluyuvanıza güzel bebeğinizi nasib etsin darısı bizlerin başına :) bence hiç vakit kaybetmeden alın hele tam göbeğin orda sevimli bebek resimleri olan tsortler var hamıle bayanlar ıcın onlara bayılıyorum cok yakısıyor gercekten

çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.inşallah başlıycaz bakalım alışverişe.önceki hamileliğimden de birşeyler var da.

markafoniden pantolon tayt 35 tl
gratisten 2 adet mat oje 7 tl
gratisten pastel allık 28 tl

yeni gelecekler markafoniden bluz 15 tl
ve indirime girmesini beklediğim deri pantolon girince alıcam

markafoniden pantolon tayt 35 tl
gratisten 2 adet mat oje 7 tl
gratisten pastel allık 28 tl

yeni gelecekler markafoniden bluz 15 tl
ve indirime girmesini beklediğim deri pantolon girince alıcam

güzel şeyler almışssın canım güle güle kullan

morhipodan kırmızı bir elbise 39,90 tl
ve yine morhipodan pembe bir bluz 9,90 tl
bazen öyle ürünlerde öyle indirimler oluyorki almamak mümkün değil :)))))

trendyoldan supper bır rugan botıe aldım 39 tl...rodiden ındırımde kot pantolon 20 tl...maybelline rimel 14 tl...2 tane gul kurusu ve beyaz oje golden rose marka....ayhan marka 2 tane elbıse ıkısı 20 tl...

trendyoldan supper bır rugan botıe aldım 39 tl...rodiden ındırımde kot pantolon 20 tl...maybelline rimel 14 tl...2 tane gul kurusu ve beyaz oje golden rose marka....ayhan marka 2 tane elbıse ıkısı 20 tl...
güle güle giyinin hayırlı olsun :)

pentının ındırımınde 2,50 tl ye 4 tane kulotlu corap polarıs ındırımınden 35 tl ye cızme...mercan rewngı gomlek ve elbıse aldım....

debenham siyah bir pantolan 22 paund indirimdeydi
zara yagmurluk gibi bi ceket aldim 59 paund
zaradan iki de pantolon almistim 29 ar paun dan
clinique den cilt bakim urunleri aldim 60 paund bide
krylondan fondeten almistim iki tane onlarda ikisi 25 paund :)

LCW den tayt aldım 15 tl
defacto kazak aldım 15 tl
seven hıll gömlek aldım 15 tl
45 tl ye hepsini almışım yazınca farkettim kendimle gurur duydum

En son moda ın den pantolon tayt normalde 55 di ama 10 tl ya dusmustu onu aldm.. Btane vısne renkli çanta 50 tl ıdı ama 2 tane alınca 35 e saydı.Sosyete pazarından gomlek aldm 30 tl.ya

golden rose rimellerini denemek istiyordum satıcı kız da tavsiye edince kıramadım aldım . Fiyatı:5.75 :))) ama çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…