En sonunda ayrıldım.Ama cok üzgün hissediyorum

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.748
13.996
248
29
Sorunlu bir ilişkim vardı. Yani sürekli sevdiğini söylüyor zor zamanımda yanımda oluyor ama iyi zamanımda ortadan kayboluyor. Cok az bulusup cok az konusuyoruz. Ama en önemli ayrılma sebebim bana başka kızları övmesi. Söyle güzel böyle başarılı. Güzel dikkat çekici başarılı bir kızım ama övdüğü kızlar manken gibi benim en az on katım daha güzellerdir. Bir gün bu olaylar patlak verdi o gün bugündür övmüyor ama benim asla aklımdan çıkmıyor instagramından o kızları çıkar diyorum çıkarmıyor arkadaşım diyor. Tanısıklık ve selam selamdan öte muhabbetleri yok halbuki. Ben asırı kıskanç seğildim ama artık paranoyak oldum: Birkaç örnek vereceğim :
Bir gün rüyamda bir seyler gördügümü anlatırım sevgilime beni dinlemez ve bana şunu der, ben de rüyamda aslıyı gördüm zor durumdaydı arasam mı acaba ?
Öğretmenler günüdür öğretmenlik okuyorum bana çicek alsana demişimdir.Mervenin instagramında gördügün icin istiyorsun,kıskandın dedi.
Bir tane kız vardı gene övdüğü kız sevgili yaptı. Sevgilisi kızın instagramından benim erkek arkadaşıma mesaj atmış,sen nasıl benim sevgilimin hikâyesine yanıt verirsin diye sonrada kızın hesabından engellemiş. Geçenlerde gördüm kızla tekrar takiplesmeye başlamışlar. Kızlar gerçekten cok güzel kızlar benim erkek arkadaşıma bakacak değiller. Ama genede kendimi aldatılmış hissettim. Tartıştık ayrıldım. Hep aynı seyler ben sadece seni seviyorum,evden disari cikmiyorum,kimseyle konusmuyorum, arkadaslarımı takip etmissem ne olmuş diyor.

Aradan vakit geçmiş ama umarım barışmamışsındır. Bu arada Merve ve senin eski sevgilin gerçekten karaktersizmiş. Mervenin sevgilisi çok iyi yapmış senin exine ama Merve için değmez. Öyle o bu övülür mü? Çok özgüven yapmış senin eski sevgilin sıkıyorsa senden iyisini bulsun p*ç.

Back
X