Saç Kesim Şekilleri En sonunda gittim kuaföre (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...ataloglar/552297-saclarima-kiycam-galiba.html saçımın eski haline burdan bakabilirsiniz kızlar
$Fotoğraf0270.webp
bu da yeni hali tabi fön de var normalde kıvırcık saçım linkteki gibi.
nasıl olmuş?

hayırlı olsun canım
eski halinden baya dertliydin, değişiklik iyi olmuş
bence eski haline kıyasla çok iyi
güle güle kullan

Güzel olmuş canım.Benim de bu renk hoşuma gidiyor.Güle güle kullan :)

güle güle uzat canım
çok iyi olmuş kestirdiğin

Güzel olmuş güle güle kullan :16: Hem çok kısa istemiyordun az kestirmişsin içine sinmiştir, eski haline kıyasla gayet bakımlı duruyor :31:

hayırlı olsun canım
eski halinden baya dertliydin, değişiklik iyi olmuş
bence eski haline kıyasla çok iyi
güle güle kullan

Güzel olmuş canım.Benim de bu renk hoşuma gidiyor.Güle güle kullan :)

güle güle uzat canım
çok iyi olmuş kestirdiğin

Güzel olmuş güle güle kullan :16: Hem çok kısa istemiyordun az kestirmişsin içine sinmiştir, eski haline kıyasla gayet bakımlı duruyor :31:

:16:çooookk teşekkür ederim. boyunu çok kısaltmaya cesaret edemedim ama kötü yerleri baya toparlandı rengi de daha doğal oldu sanki

kuzum ton farkımı var resimdenmi öyle görünüyo bilemedim, ama eski haline göre gayet iyi
canım ton farkları var sanırsam ama çok bariz bi şekilde belli olmuyo resimdeki gibi
çok hoş olmuş,kuaför ii iş çıkarmış

güzel olmuş, güle güle kullanın yeni saçlarınızı :)

Güzel renk. Eminim çok yakışmıştır :34:

çoook teşekkürler kızlar kısa oldu diye üzülüyodum ama madem beğendiniz sorun yok:9:

ama söylemeden edemicem ben doğal kıvırcık halini çok sevdim, biraz yıpranmış ama cici görünüyodu, yani birazcık jöleyle bukle bukle çok hoş oluyodur eminim

ama söylemeden edemicem ben doğal kıvırcık halini çok sevdim, biraz yıpranmış ama cici görünüyodu, yani birazcık jöleyle bukle bukle çok hoş oluyodur eminim

evet canım genelde kıvırcık kullanıyorum zaten. bu fotorafı hemen taptırdıktan sonra çekmiştim

Back
X