en sonunda kel yapcam kendimi.

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Merhaba arkadaslar
Ya ben nezman dışarı çıksam girdgm her ortamda mıknatıs gibi saçlarım her kokuyu çekiyor. Her dşarı çkgtmda benzin kokusu ya yol kokusu ya sgara kokusu .
Bunun için yapmadgm bakım etmdgm maske kalmadı. Ya bıktm artk valla ya sabah duş alıyorum hazrlanıyorum akşam çkyoruz dşarı falan eve gelyrum o güzelm şampuan kokusu krem kokusu yok. Aynı gün 2 kez yıkıyorum bazen bu yüzden.Neden oluyor bu saçlarm uzun belimide geçiyor ama braz ince.acaba ince oldugu için mi aralara o koku giriyor anlamadm ki..

ağlama be

bielemedim ki inşALLAH faydalı cevaplar alırsın :)

benim öyle bi sorunum olmadığı için ne demeliyim bilmiyorum

Aglama ifadesi koyuyorum bakın

Benimkide oyle sayılır, hergun dusa girerim, sacımı 2 kez sampuanlarım, sonra kremlerim, birde cıkınca bakımını yaparım. 1 saat butun eve yayılır sampuan kokusu, aradan 2 saat gecer benim sacımda sigara yag kokusu baslar, annem dusa girer, hic abartmıyorum 2 gun yıkanmasa bile o sampuan kokusu kalır saclarında. Ben bir cozum bulamadım hala.

Ince tellimi saçlarn seninde kardeş

kızlar dışarısı konusunu bilmiyorum ama
geçenlerde duydum

tıbben kanıtlanmış sanırım

tuvalete başı kapatıp girmek daha uygunmuş

çişteki asitler nasılsa yayılınca

saç dökülmesini çoğaltıyormuş

bende evde açığım ama dikkat ediyorum artık

Allah dert vermesin, ağlatacak dert mi bu? Bir sürü kel kalıcam diye konu var KK'da.

Hani şu spreyler var ya, yıkama durulama gerektirmiyor. Öyle bişey alsanız, saçınızın kokusunu tazelemez mi?

Saçlarınız düzse ondan da olabilir bence. Yani kendimden düşününce normalde saçlarım düze yakındır baya ve şampuan kokusu bikaç saat ancak kalır, kıvırcık yaptığım günlerde üzün süre koku kalıyor

Çok ilginç şaşırdım valla..Daha neler duyacagız yarabbim

Valla
canım benim saçlarımda çok uzun ve ince ama şampuan+sac kremi+sac şekillendirici kopuk kullanıyorum ve kokusu hic gitmiyor incelikle ilgili değil yani.

Allah Allah olabilir aslnda.

Kız ağlama kiyamam :)
Benim sacim da ince telli ve nerdeyse bi avuc sacim var ama mis gibi kokar gunlerce... sampuanin ne marka?

benimde öğrenciyken öyleydi. yaşadığım ilçe kışları kömür kokusundan geçilmezdi. yurttan tertemiz çıkar kömür kokulu gelirdim. hem saçlarım hem giysilerim... en acıdığım da kot pantolonlarımdı. yıkayıp kurutması çok zor

Herkesin saç tipi degisiktir. Benimde saçlarim ince telli ama öyle koku olmuyor.. Sadece aksam eve girince sampuan kokusu olmuyor ama saçlarimda pis kokmuyor yani.
Bir arkadasin dedigi gibi çantaniza sprey atin arada çikacaginiz zaman ya da disarida sikin gül gibi koksun saçlariniz

Ahahah yok artik nasil oluyomus o ? Asitler cisten kopup havada mi ucusuyormus? Ne tibben kanitlanmasi mantigi yok ki inanmayin bunlara. Bu arada sacimizi beslesin uzatsin diye surdugumuz zeytinyağı da asitlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…