- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Aglama ifadesi koyuyorum bakın
Ince tellimi saçlarn seninde kardeşBenimkide oyle sayılır, hergun dusa girerim, sacımı 2 kez sampuanlarım, sonra kremlerim, birde cıkınca bakımını yaparım. 1 saat butun eve yayılır sampuan kokusu, aradan 2 saat gecer benim sacımda sigara yag kokusu baslar, annem dusa girer, hic abartmıyorum 2 gun yıkanmasa bile o sampuan kokusu kalır saclarında. Ben bir cozum bulamadım hala.
Merhaba arkadaslar
Ya ben nezman dışarı çıksam girdgm her ortamda mıknatıs gibi saçlarım her kokuyu çekiyor.Her dşarı çkgtmda benzin kokusu ya yol kokusu ya sgara kokusu .
Bunun için yapmadgm bakım etmdgm maske kalmadı. Ya bıktm artk valla ya sabah duş alıyorum hazrlanıyorum akşam çkyoruz dşarı falan eve gelyrum o güzelm şampuan kokusu krem kokusu yok.Aynı gün 2 kez yıkıyorum bazen bu yüzden.Neden oluyor bu saçlarm uzun belimide geçiyor ama braz ince.acaba ince oldugu için mi aralara o koku giriyor anlamadm ki..
Çok ilginç şaşırdım valla..Daha neler duyacagız yarabbimkızlar dışarısı konusunu bilmiyorum ama
geçenlerde duydum
tıbben kanıtlanmış sanırım
tuvalete başı kapatıp girmek daha uygunmuş
çişteki asitler nasılsa yayılınca
saç dökülmesini çoğaltıyormuş
bende evde açığım ama dikkat ediyorum artık
VallaMerhaba arkadaslar
Ya ben nezman dışarı çıksam girdgm her ortamda mıknatıs gibi saçlarım her kokuyu çekiyor.Her dşarı çkgtmda benzin kokusu ya yol kokusu ya sgara kokusu .
Bunun için yapmadgm bakım etmdgm maske kalmadı. Ya bıktm artk valla ya sabah duş alıyorum hazrlanıyorum akşam çkyoruz dşarı falan eve gelyrum o güzelm şampuan kokusu krem kokusu yok.Aynı gün 2 kez yıkıyorum bazen bu yüzden.Neden oluyor bu saçlarm uzun belimide geçiyor ama braz ince.acaba ince oldugu için mi aralara o koku giriyor anlamadm ki..
kızlar dışarısı konusunu bilmiyorum ama
geçenlerde duydum
Var öyle ama oda fayda etmyor.Allah dert vermesin, ağlatacak dert mi bu? Bir sürü kel kalıcam diye konu var KK'da.
Hani şu spreyler var ya, yıkama durulama gerektirmiyor. Öyle bişey alsanız, saçınızın kokusunu tazelemez mi?
Ben paraben olmadgı içn ipek kullanyrum.sen ne kullanysun pekiKız ağlama kiyamam
Benim sacim da ince telli ve nerdeyse bi avuc sacim var ama mis gibi kokar gunlerce... sampuanin ne marka?
Ahahah yok artik nasil oluyomus o ? Asitler cisten kopup havada mi ucusuyormus? Ne tibben kanitlanmasi mantigi yok ki inanmayin bunlara. Bu arada sacimizi beslesin uzatsin diye surdugumuz zeytinyağı da asitlidir.kızlar dışarısı konusunu bilmiyorum ama
geçenlerde duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?