En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    246
  • Anket Kapalı .
Gel tanışalım önceeeeeeee:KK75:
Ben kısaca FD :KK75: (ben de FP :-) )
Ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de!

En tanışmak istediğim: aslii (adayım da aslı idi! :KK60:)

Frost (sen eski MASALKENTİ misin?) beni şımartıyorsun. :KK23:
Evet oyum canim taniyor muydun o nickimle beni :KK28:icimden geldi tanismiyoruz ama cok seker birine benziyorsun :KK19:

Oyyy bir kategoride müdürümle çekişmekten buralara hiç bakmamışım..Çok teşekkür ederim her birinize :KK23:

ayy çok mutlu oldum:oops: bende size karşı boş değilim kızlar :KK8: çoook teşekkürler :KK68:

Ne gibi duygular besliyosun mesela bana bebişim? direkt bana söyleyemiyosan bdvde konu aç yardımcı olan çok olur :70:

Ne gibi duygular besliyosun mesela bana bebişim? direkt bana söyleyemiyosan bdvde konu aç yardımcı olan çok olur :KK70:

sana olan duygularımı nasıl anlatsam, bu sevgü mü, aşk mu :KK8: belki kendi oylarını bana aktarırsan hislerim kesinleşebilir :70: bdv ye konu açacak kadar cesur değilim :KK17: beni yemek için bekleyen çok gadın var tırsıyorum :27:

ayy çok mutlu oldum:oops: bende size karşı boş değilim kızlar :KK8: çoook teşekkürler :KK68:

Oyyy bir kategoride müdürümle çekişmekten buralara hiç bakmamışım..Çok teşekkür ederim her birinize :KK23:

Ne gibi duygular besliyosun mesela bana bebişim? direkt bana söyleyemiyosan bdvde konu aç yardımcı olan çok olur :KK70:

Gelin tanışalım bebişlerimm :KK19::KK19:

Back
X