En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    75
  • Anket Kapalı .
ahahahah valla gıybetin beline,beline vururduk kesin

helede mune hakkında ne dedikodularım var hahahah sevgili müdürüm yemek borcunu öde yoksa özelden kışkırtırım millleti

Oooo hemi de Mune hakkında Ay tadından yenmez şimdi o dedikoduların

Yemeğe beni de çağırın , munenin yanında yaparız dedikodusunu

ahahahha yemekte yanında yüzüne yüzüne diyon yapak kız ekmeğini yiyp kuyusunu kazmak dedikleri bu olsa gerek

He böle böle , yüzüne yüzüne hele

Aman canım biz gıybetimizi yapalım da gerekirse hesabı da biz öderiz

Canııımm,çok teşekkür ederim.Ben zaten benimle tanışmaktan yana oy kullananlarla sözde bırakmayıp tanışacağım Hem biz aynı şehirdeyiz seninle neden olmasın ki
İkisini de boşver benle tanış bebemm biri sarı, biri minnak kaybın olmaz bana bak hükümet gibi kadınım

Demek öyle ciğerim.Koynumuzda yılan beslemişiz. Mune , bak bize ne diyor .Hükümet gibi kadın Elimde domates,biber,patlıcanlı videolar mevcut hatırlatırım

Aboooowww tehdite bak helekoynunuzda mı yoksa size ait koydamı severim seni ben yakınını haz etmem

Tanışalım mı

Aaa bilmiyordum yahu , o zaman bu iş tamamdır

Jelocan sende bi zahmet körfeze kadar geliver yavrum

Kazen inde şıklar arasında olması gerekti bence. Sitenin kuruluş ve bu günlere geliş hikayesini dinlemek ve örnek almak için tanışmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…