- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kuzum spor şıklığı işaretledım katılır mıyım bılmıyorumYılbaşı mı istiyorsun sen güzeller güzeli arkadaşım =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum spor şıklığı işaretledım katılır mıyım bılmıyorumYılbaşı mı istiyorsun sen güzeller güzeli arkadaşım =)
Katılırsın katılırsın =)kuzum spor şıklığı işaretledım katılır mıyım bılmıyorum
gaza getırme kız benıKatılırsın katılırsın =)
Ozaman yine esofman oluyo banao dabı cesıt bulusma![]()
bebegmm nıye küsym hosuma gıden bı konsept olursa katılırım tabıkıÖyle küsüp katılmamak olur mu hıh![]()
Katıl kuzummmmmmmmbebegmm nıye küsym hosuma gıden bı konsept olursa katılırım tabıkı![]()
biride sevabına ofis sıklıgı desin yanlız kaldım orda![]()
bende ofisde calısmıyorum ama ofis konsepti denilen tarzı gunluk yasamımda giyiniyorum kalem etek stiletto ustune sık bir bluz illa bunun icinde ofisde calısmak gerekmiyorkiÇalışan bayanlarda var forumda ama =) Böyle bir konsept çıksaydı , yarışmamız da çalışan bayanları görecektik demek ki..
bende ofisde calısmıyorum ama ofis konsepti denilen tarzı gunluk yasamımda giyiniyorum kalem etek stiletto ustune sık bir bluz illa bunun icinde ofisde calısmak gerekmiyorki![]()
Spor şıklık yılbaşına yetişti vallahi çekişmeli bir anket..
Eğer konsept yılbaşı çıkarsa, yarışmaya katılacak olan yarışmacılar yılbaşından sonra ki günlerde resimlerini teslim edecekler..
Bilginiz olsun..
marga ama yılbaşına daha çok var o kadar süre neden ara verilcek ki yemek yarışmaları falan arka arkaya yapılıyor
bence yılbaşından sonra hangisi daha çok oy alırsa o yapılsın yılbaşına yakında yılbaşı konsepti yapılır diye düşünüyorum :)
katılcan mı kızmarga ama yılbaşına daha çok var o kadar süre neden ara verilcek ki yemek yarışmaları falan arka arkaya yapılıyor
bence yılbaşından sonra hangisi daha çok oy alırsa o yapılsın yılbaşına yakında yılbaşı konsepti yapılır diye düşünüyorum :)