- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yoga taytıyla falan katılıyormuşuzyani çok genel kalmış bence şimdi biri daha klasik bir şey giyse oylar ona gider zaten oylanalarda daima daha renkli daha klasik seyler birinci oluyorya hiç kokoş bir tarz olmucak ya da tam kokoş olcak lütfennnn olmuyo öle
Yoga taytıyla falan katılıyormuşuz
Olsun tabi de, ben spor nasıl giyinirim onu bilemiyorum
Spor şıklık olursa eger ben orneklendirme yapacagim zaten..yav ben spor şıklığı çözemedim eşofmanla tayt la mı katılcam meselakime gör eneye göre sporrrrrrrrrr
Olur olur insallah :) sen yilbasina denk geldin sokak modasi ve spor şıklık kacmayacak turden konseptler :)katılım çok olursa katılıcam
Nasil oldun bitanemBen oldugum surece hepsine katilicaksin hih
tamam güzeller güzeliiiiSpor şıklık olursa eger ben orneklendirme yapacagim zaten..
Anket sonuclarini bi goreyim de :)
Katilallim kizkatılım çok olursa katılıcam
Ama bunun sadece altı spor üstü çok alakasız geldi bana..Ya işte spor ayakkabi ve spora uygun bir seyler. Yani tayt esortman falan degildir sadece herhalde..
Mesela bu bana göre spor
Eki Görüntüle 1370175
Verdmmm:)Katıl katil spora oy ver ama
Evet bu spor şık bir kombindir zaten arama yaparsaniz buna benzer bir cok kombin ornegine ulasabilirsiniz dimi bilgecim :)Ya işte spor ayakkabi ve spora uygun bir seyler. Yani tayt esortman falan degildir sadece herhalde..
Mesela bu bana göre spor
Eki Görüntüle 1370175
inşallah tatlımKatilallim kiz
Ama bunun sadece altı spor üstü çok alakasız geldi bana..
Evet bu spor şık bir kombindir zaten arama yaparsaniz buna benzer bir cok kombin ornegine ulasabilirsiniz dimi bilgecim :)
Bak mesela bu da spor şıkAma bunun sadece altı spor üstü çok alakasız geldi bana..
Katil canim benim :) senden cok tarz seyler bekliyorummmEhehehehe evet.. Ben de katilacagim bu sefer marga
Resimle once ben gorecegim icin kombin incelemesi yapacagim kuzum merak etme :)yani çok genel kalmış bence şimdi biri daha klasik bir şey giyse oylar ona gider zaten oylanalarda daima daha renkli daha klasik seyler birinci oluyorya hiç kokoş bir tarz olmucak ya da tam kokoş olcak lütfennnn olmuyo öle
Evet canım ya, ben de anlamadım. Kot falan oluyor mu?
Katil canim benim :) senden cok tarz seyler bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?